Handleidingen kassa Touchpoint

lunchroom-en-snackbar-kassa-systeem
Welkom bij Touchpoint HandleidingenWelkom bij de uitgebreide handleidingen van Touchpoint, de toonaangevende kassasoftware van ICRTouch. Met Touchpoint kunt u uw bedrijfsactiviteiten efficiënt beheren, transacties verwerken en de klantenservice optimaliseren, allemaal vanuit één intuïtieve interface.Wat kunt u verwachtenOnze handleidingen zijn ontworpen om u te begeleiden door alle aspecten van het gebruik van Touchpoint, of u nu een nieuwkomer bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren gebruiker die meer geavanceerde functies wil ontdekken. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat u kunt verwachten:
  1. Installatie en Configuratie: Stapsgewijze instructies om Touchpoint op uw systeem te installeren en te configureren, zodat u snel aan de slag kunt.
  2. Basisfunctionaliteit: Leer hoe u producten toevoegt, prijzen instelt, transacties verwerkt en rapporten genereert om uw dagelijkse activiteiten soepel te laten verlopen.
  3. Geavanceerde Functies: Ontdek de krachtige functies van Touchpoint, zoals voorraadbeheer, klantenbeheer, personeelsplanning en meer, om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren.
  4. Troubleshooting en Ondersteuning: Informatie over veelvoorkomende problemen en hoe u ze kunt oplossen, evenals contactgegevens voor onze ondersteuningsteams voor het geval u extra hulp nodig heeft.
Facebook
Twitter
LinkedIn