De alles-in-een kassa voor jouw cafetaria

Kies voor een totaal oplossing, software, installatie en service.

touchscreen-kassasysteem-horeca-en-retail

Een naadloos systeem voor Cafetaria en Snackbar
Slimme oplossingen in 1 systeem.

Een kassa die je zonder lange instructie kan gebruiken.
Alle nodige functies zitten erin zo vraagt het systeem direct alle opties en hoeft de kas medewerker alleen de flow te doorlopen.

Met de werkbonnen en een klantendisplay zien collega’s en klanten ook direct en duidelijk wat er besteld is en gemaakt moet worden.

Klanten kunnen je aanbod op de telefoon bekijken, met alle extra’s en opties. En hun keuze direct doorgeven naar je kassasysteem.

Zeker in deze tijd met Corona een uitkomst om klant contact te verminderen.

Uit onderzoek blijkt dat mensen in een web omgeving waar ze rustig kunnen kiezen meer besteden.

Online inzicht in omzet gegevens real-time. Per artikel medewerker of tijd periode je kunt het zelf samenstellen en inzien.

Ook de verkopen via jouw online kanalen is direct verwerkt dus geen extra werk om je totale omzet inzichtelijk te krijgen.

Heeft je boekhouder de cijfers nodig? Apart toegang met beperkte mogelijkheden is een uitkomst.

Met duidelijke werkbonnen zorg je ervoor dat het bestelde ook geleverd word.

Extra’s en opmerkingen komen direct op de bon en bij het juiste product.

Wil je dit verder optimaliseren dan werk je met keukenvideo. Door slimme sorteringen en kleurcodes werk je met een overzichtelijk scherm wat iedereen kan gebruiken zonder verdere uitleg

Live digitaal het menu weer Geven met TouchMenu.
Altijd de juiste prijs en up-to-date.

Pas je prijzen aan in je kassa en direct op je digitale menu of laat de week actie mooi in beeld komen.

Online winkel voor afhalen of bezorgen. Professioneel en sluit naadloos aan op je kassasysteem. Vaste kosten en geen percentage van je bezorgomzet afdragen.

Alle omzet uit je bestelsite is direct verwerkt in je rapporten De werkbonnen komen direct uit je kassa en werkbon printer.

CollectionPoint toont openstaande bestellingen op een scherm. Klanten kunnen de status van hun bestelling volgen. Overzichtelijk en klantvriendelijk.

Je kassa op afstand beheren en wijzigingen aanbrengen. Ideaal voor horeca met één of meerdere kassa’s of filialen. Zo houd jij het overzicht.

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?

Enkele van onze klanten

cafetaria-kassa-ouwe-dorp-waddinxveen

't Ouwe Dorp - Waddinxveen

’t Ouwe dorp werkt met onze kassa, mobiele bestel terminal en werkbonnen systeem. Hieraan gekoppeld de bestelwebsite.

Alle informatie en het beheren doen ze met de Online BackOffice.

horecakassa-cafetaria-tropical-tilburg

Cafetaria Tropical - Tilburg

In Tilburg kun je na het stappen altijd terecht voor een snack bij Tropical Cafetaria. Met de 2 kassasystemen en werkbonnen systeem helpen ze je snel.

Online worden de artikelen beheerd en rapporten opgevraagd.

kassa-cafetaria-thor-naarden

Cafetaria Thor - Naarden

Cafetaria Thor in Naarden maakt inmiddels jaren gebruik van ons kassasysteem. Lekker even zitten en genieten van je eten of snel afhalen en door. Bij Thor werken ze met 1 kassasysteem en gesorteerde werkbonnen om je bestelling goed en snel te verwerken.

Alleen betalen voor wat je gebruikt

Een kassa helpt jou om je horecabedrijf te automatiseren. Met mijn kassa oplossingen kies je voor overzicht, gemak en efficiënter werken. De software biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke onderdelen in je kassasysteem je gebruikt. Zo betaal je nooit te veel voor jouw kassasoftware.

Begin alleen met wat je nodig hebt. Een groot voordeel is met ICRTouch, je kunt je horeca kassa altijd nog naar wens uitbreiden.

Kassa totaal systeem
POS Specialist kassasoftware voor horeca en retail

Welk kassasysteem past het best bij je cafetaria of snackbar?

Er zijn veel verschillende kassasystemen voor cafetaria’s en snackbars op de markt. Deze afrekensystemen verschillen in prijs, maar ook in gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Het assortiment kassasystemen voor de horeca is breed. Gelukkig helpt POS Specialist je graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Al ruim 20 jaar adviseren wij snackbar eigenaren bij het maken van een geschikte keuze voor een kassa of betaalsysteem. Als specialist nemen we alle voor- en nadelen van de kassa’s op de huidige markt af. Uiteraard toegespitst op de wensen en budget van je cafetaria of snackbar.

Kassa

Snel en volledig de bestellingen opnemen en invoeren in je systeem daar gaat het om aan de kassa. Je gast de opties aanbieden en zo die extra omzet binnen te halen.

cafetaria-kassasysteem
qr-code-2d-code-verschil-1d-telefoonnummer

QR bestellen

Zorg voor een extra verkoop kanaal en maak het je gast makkelijker om te bestellen met de QR bestel optie.

Rapportage

Compleet overzicht van alle cijfers, direct beschikbaar. Voorraad, personeel, prijzen en verkopen. Deze cijfers zijn te koppelen aan je boekhoud software en je kunt je boekhouder toegang geven aan alleen de rapporten die hij mag inzien.

Handleiding kassa backoffice ICRTouch
Keukenvideo

Werkbonnen

Werkbonnen gesorteerd zodat je snel alles kunt bereiden. Alle extra’s en toevoegingen staan bij de juiste producten. Wil je dit niet meer op papier dan kan het ook digitaal met nog meer gebruiksgemak.

Menu schermen

Laat je menu zien op schermen die je klant informeren en lekker maken. Gekoppeld aan je kassa kun je live prijzen aanpassen. En is je special uitverkocht dan verdwijnt deze direct van het display.

menu-display-digitaal-kassa
bestelsite-met-kassa-1-systeem

Bezorgen / Afhalen

Een bestelsite laat je klanten bestellingen doen die direct verwerkt worden in ja kassa en omzet. Bezorgen, afhalen of service aan tafel het kan met een bestelwebsite.

Afhaal scherm

Informeer je gast over de order die geplaatst is, zowel van de kassa als via een bestelzuil of bestelwebsite. Wanneer de order als gereed is gemeld komt er een melding op het display en geluid als dat gewenst is. Zo hoef je niet te roepen als iets klaar is om mee te nemen.

afhaal cafetaria snackbar
verkoop-scherm-weegschaal-kassa

Beheer

Elk aspect van je kassa en gekoppelde systemen is te beheren vanuit 1 systeem. Prijzen, personeel en je menu’s pas je hier aan en worden verwerkt in je kassa, menuschermen en bestelwebsite.

POS Specialist adviseert welk kassasysteem bij uw cafetaria of snackbar past

POS specialist biedt advies op maat en zal altijd het afrekensysteem zodanig samenstellen dat het perfect bij je bedrijfsvoering past. Een kassasysteem van POS Specialist, toegespitst op een cafetaria of snackbar, biedt onder andere de volgende functionaliteiten:

Benieuwd naar alle voordelen van een kassa via POS Specialist?

POS Specialist staat voor:

Uiteraard zijn er nog meer voordelen voor de aanschaf van een betaalsysteem voor je cafetaria of snackbar via POS specialist.

Welke dat zijn? Wij vertellen het graag in een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of demonstratie.

Enkele van onze klanten

Kassa prijzen cafetaria

Cafetaria Het Hart van Bemmel - Bemmel

Het Hart van Bemmel werkt moest afscheid nemen van hun vertrouwde Casio QT kassa. Nu de opvolger met ICRTouch en gekoppeld digitaal menuscherm

Een prijs aanpassen in de kassa en deze staat ook direct goed op het menu display.

AtlasKitchen

Atlas Kitchen - Alphen a/d Rijn

Bij Atlas Kitchen kun je terecht voor een heerlijk broodje Doner of Turkse Pizza. Deze kun je afhalen of online bestellen via TouchTakeAway

Alles word beheerd in TouchOfficeWeb, de kassa, bestel platform en het digitale menubord. Zo hebben ze geen dubbel werk.

Donuerhuis Bodrum

Donerhuis Bodrum - Leerdam

Donerhuis Bodrum maakrt sinds 2022 gebruik van onze kassa oplossing je kunt er heerlijk eten maar ook afhalen of laten bezorgen.

De order worden allemaal verwerkt via de kassa en de order printers. De online verkopen kunnen ook bij afhaal contant aan de kassa worden afgerekend. Het voordeel van 1 platform.

Wil je een demonstratie of vrijblijvend advies gesprek?

Vul het formulier in en we bellen je binnen 1 werkdag terug. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0172-204035

Wij werken als volgt:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Besparen en optimaliseren met horeca kassa harry pos specialist

ICRTouch software familie

Zorgt voor een perfecte samenwerking tussen alle software onderdelen, meer gemak en minder energie voor het beheer. En 1 adres voor je vragen en ondersteuning.