Horeca kassasysteem ontwikkeld voor restaurants

Met ICRTouch kassasystemen van POS Specialist…
Werk je sneller, worden minder fouten gemaakt en krijg je inzicht met de juiste rapporten.

+20 jaar

Specialist in kassasystemen

250+

Tevreden klanten

Support

Inclusief ondersteuning

Horeca kassa

Ontwikkeld voor de horeca

Koppelingen

Koppelen aan andere software

Rapporten

Overal online inzicht en aanpasbaar

Modules

Uitbreiden met extra modules

Hardware kopen

Software only of met hardware

All-in prijs

Inclusief support en helpdesk

Onze missie

POS Specialist is sinds 2014 de leverancier van afrekensystemen voor midden en klein bedrijf. Persoonlijk contact en jouw als ondernemer helpen bij de keuze, installatie en het optimaal gebruiken van een afrekensysteem.

Met onze oplossingen kun je starten met een kassasysteem en dit uitbouwen tot een volledig systeem. Alles wat te maken heeft met verkopen en productie is hieraan te koppelen zoals Handterminals, Scanners, Weegschalen, Displays, Keukenvideo, Menu displays, BackOffice en een Bezorgwebsite,

Werken in de Horeca is topsport en het laat je niet meer los, POS Specialist begrijpt dat. Om die reden biedt POS Specialist oplossingen die je helpen om sneller, beter en gastvrij te kunnen werken.

handheld-kassasysteem-horeca

Enkele van onze klanten

tafelsysteem kassa touchpoint POS ICRTouch

Chi Chen - Appeltje

Super blij met ons kassasysteem van Pos Specialist. Naast een super systeem ook een super klantenservice. Twijfel je nog over je kassasysteem? Gewoon Harry van Pos Specialist bellen en hij zal al je vragen beantwoorden.

horeca-kassa-systeem

Hans Sant - Den Bosch

Harry, met recht de kassaspecialist, kassa verkopen is een, maar de kassa’s laten werken zoals jij dat wilt, is een echte opgave, dank zij Harry en zijn aftersales is dit allemaal gerealiseerd, top bedrijf met de service hoog in het vaandel.

horeca-kassa-touch-kassa

Peter Trils

Gewoon hele snelle en ouderwets goeie service. Daar word je gewoon blij van 😊

POS Specialist restaurant kassasysteem

Horeca Kassasysteem

CRTouch Touchpoint kassasystemen zijn ideaal voor cafés, bars, restaurants, hotels en fastfood restaurants. Het is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en snel. En we kunnen het afstemmen op de behoeften van jouw horeca zaak, of je nu een grote keten met meerdere vestigingen hebt of zelfstandige bent.

cafetaria-kassasysteem
Handleiding kassa backoffice ICRTouch

Bedrijfsbeheer binnen handbereik

Je hebt toegang tot TouchOffice Web vanaf elke laptop, tablet of mobiele telefoon, zelfs als je niet op locatie bent. Dit betekent dat u een voorraadbestelling kunt controleren, een prijswijziging kunt doorvoeren of een rapport kunt maken, zelfs te midden van de drukte van je restaurant.

Service en Support

Service staat op nummer 1.
Aanpassingen en vragen? We helpen je erbij zodat je altijd up-to-date bent en door kunt werken. Blijven verkopen dat wil je toch?

goedkope-kassa-met-helpdesk
Wil je meer weten over ons horeca kassasysteem?

Zo werkt POS specialist

Advies

Vrijblijvend advies op basis van jouw business, plan en idee. Met onze ervaring krijg je een advies op maat. Welke oplossing geeft je meer controle, inzicht of gemak en levert jouw het meeste op.

Installatie

Geen gedoe, POS Specialist zorg ervoor dat bij installatie de software helemaal klaar is voor gebruik. Alles werkt zoals vooraf besproken. Dus direct aan de slag met de nieuwe systemen.

Service en Support

Service staat op nummer 1.
Aanpassingen en vragen? We helpen je erbij zodat je altijd up-to-date bent en door kunt werken. Blijven verkopen dat wil je toch?

Meer informatie of demonstratie?

Waarom POS Specialist

Geen verborgen extra's

Wij bieden een complete service.

Onze prijs is inclusief programmering, levering, installatie en alle benodigde training.

100% geen verborgen extra’s.

Al meer dan 20 jaar

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voortdurend het streven om de service van de hoogste kwaliteit te leveren en aan de individuele behoeften van elke klant.

Uitstekende ondersteuning

We staat klaar om je te ondersteunen en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat je bedrijf normaal kan blijven draaien.

Wil je een demonstratie of vrijblijvend advies gesprek?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 1 werkdag terug. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0172-204035