TouchOffice Web backoffice in de cloud

Backoffice bedrijfsbeheer – Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOffice Web biedt volledige controle overal over je bedrijf

Inzicht

Houd de dagelijkse en historische activiteiten in de gaten met real-time verkoopinformatie.

Voorraad

Houd de controle met een voorraadbeheersysteem en gebruik het mobiele TouchStock systeem om voorraadbeheer uit te voeren.

Online

Maak op afstand programma wijzigingen in de kassasystemen. Vanaf elke locatie, voor 1 of meerdere zaken.

Waar staan onze systemen

TouchOffice Web

Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOffice Web biedt volledige controle op elk vlak van je bedrijf. Voorraad, personeel, prijsstelling en programmering. TouchOffice Web geeft je controle over het geheel.

Overzicht Visuele analyse
TouchOffice Web presenteert informatie in gemakkelijk te analyseren grafieken en diagrammen, waardoor je de mogelijkheid hebt om direct in te zoomen op specifieke gegevens. Exporteer uw gegevens naar .xls of .pdf met één klik op a knop.

Business Intelligence
TouchOffice Web geeft u de inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen voor uw bedrijf. Kijk wat er goed verkoopt en tegen welke prijs, wie je meest effectieve personeellid is, wanneer je piek verkoopperiodes zijn, en meer dan 150 rapporten om in te duiken.

ICRTouch software is meer dan een basis-kassa en heeft zoveel te bieden op het gebied van beheeropties voor je bedrijf. Het is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat processen naadloos en eenvoudig uit te voeren zijn. Het POS systeem wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften. Dit is een combinatie van een breed scala aan mogelijkheden.. Het is offline en online gebaseerde software met uitzonderlijke goede back-ups.

Voordelen

TouchOffice Web

Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOffice Web biedt volledige controle over jouw bedrijf, waar je ook bent.

Beslissingen nemen

TouchOffice Web geeft je direct toegang tot specifieke real-time verkoopgegevens. Alle gegevens worden in grafieken en diagrammen weergegeven, zodat je gemakkelijk trends en patronen kunt herkennen en hierop kunt inspelen.

Veelzijdig

TouchOffice Web geeft je een overzicht van je bedrijf, vanaf elke locatie en op elk apparaat. De software is veelzijdig en hierdoor geschikt voor bedrijven in elke sector van de retail en horeca.

Visuele analyse

TouchOffice Web presenteert informatie in gemakkelijk te analyseren grafieken en diagrammen, die u de mogelijkheid geven om direct inzoomen op specifieke gegevens. Exporteren uw gegevens in .xls of .pdf met een klik op a knop.

Harry kassa
Meer weten? Vraag het Harry!

Cijfers en inzicht

Compleet overzicht van alle cijfers, direct beschikbaar. Voorraad, personeel, prijzen en verkopen. Zie trends en kansen aan de hand van cijfers niet je gevoel, met de grafische weergave snel inzicht in de huidige stand van zaken.

Handleiding kassa backoffice ICRTouch
icrtouch-kassa-automatisering-software

Alles beheren op 1 plek

Zorg dat alles soepel verloopt.

Wil je alle mogelijkheden eens doornemen en horen of onze software jou kan helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Producten en diensten