ICRTouch biedt meer dan een geweldig afrekensysteem waarmee je je bedrijf op verschillende vlakken kunt beheren en monitoren. Het is eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en snel. Wij passen het systeem aan aan je werkwijze.

Sinds 1999 is aan TouchPoint continu ontwikkeld om het meest intuïtieve kassasysteem ter wereld te zijn. TouchPoint heeft nu meer functies en flexibiliteit dan ooit, waardoor je een kassasysteem hebt dat van onschatbare waarde is voor je bedrijf.

PocketTouch is een professionele papiervrije manier om bestellingen voor eten en drinken op te nemen. Onze revolutionaire draagbare software-oplossing is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de horeca en catering.

Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOfffice Web biedt vanaf elke locatie volledige controle over je bedrijf. Voorraad, personeel, prijzen en programmering; TouchOffice Web geeft je controle over alles.

TouchKitchen transformeert de manier waarop voedselbestellingen worden verwerkt. Van voorgerecht tot dessert, klantorders worden op een keukenscherm georganiseerd voor eenvoudig ticket beheer.


Vrijblijvend advies, offerte of demonstratie aanvragen

Contact ICR
Bezig met versturen

TouchMenu synchroniseert met het TouchPoint kassasysteem om een ​​live digitaal menu of een speciaal bord weer te geven dat altijd up-to-date is. Het laat klanten weten wat er op het menu staat en wat de prijs is. Breng direct wijzigingen aan of laat TouchPoint automatisch items verwijderen die niet op voorraad zijn.

Handheld voorraadbeheersoftware. Het telt de voorraad, scant barcodes, controleert leveringen en genereert labels. Het synchroniseert met TouchOffice Web + om bestellingen te maken en voorraadhoeveelheden bij te werken.


Contactinformatie

Adres:
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven