Koppelingen

Optimaliseer en betrouwbaar werken door koppelingen en automatiseren.

Deliveroo

Bij POS specialist kun je nu naast je eigen bestelsite zonder commissie, ook het platform van Deliveroo rechtstreeks koppelen zonder externe partij. Dus wij regelen de koppeling zonder maandelijkse kosten voor het beheren hiervan.

Als je de kassa met ons bestel platform gebruikt zijn er geen maandelijkse kosten verbonden aan deze koppeling.

De bestellingen worden direct verwerkt in je kassasysteem, de kassabon en orderbonnen worden direct afgedrukt of komen op je orderschermen.

Ook de omzet zit direct in het systeem dus geen dubbele handelingen meer om een goed inzicht te krijgen in je verkopen en omzet.

Beheer je aanbod op 1 plek en zet het door aan Deliveroo.

Deliverect

Deliverect bied een handig platform voor menu beheer op bezorg platformen zoals thuisberzogd, Uber eats en Deliveroo.

Beheer je menu op 1 plek voor alle platformen en ontvang ook je orders op 1 plek. Via Deliverect worden ook de orders van de verschillende platformen direct doorgezet naar ons kassasysteem.

De kassabon en werkbonnen komen uit de printers van de kassa en de omzet is direct verwerkt in je rapportages.

Boekhouding

Via onze partner Omniboost kan de backoffice gekoppeld worden aan je boekhoud systeem. De omzetcijfers, btw en ontvangsten worden dagelijks verwerkt naar je boekhoud software. Deze koppeling werkt onder andere met Exact, King, Snelstart maar met veel meer paketten zie hier de actuele lijst met beschikbare koppelingen van Omniboost.

Webwinkels

Koppel je webshop direct aan je ICRTouh systemen, voorraad en omzet worden direct verwerkt in je kassa en BackOffice.

Deze koppeling werkt onder andere Woocommerce, Prestashop en Shopify

Pin koppeling

Pin koppelen of integreren met je kassasysteem zorgt voor een snellere en foutloze afwerking van de betaling aan de kassa.

Het verschil tussen koppelen en integreren is de manier hoe de bonnen worden geprint en de werking van de pinautomaat.

Bij een koppeling kan de pin automaat ook nog los gebruikt worden zonder dat de kassa het bedrag doorstuurt. Dus handmatig invoer is dan nog mogelijk. Ook komt de bon van de betaling nog uit de pinautomaat en de kassabon uit de printer van de kassa.

Wanneer de pin automaat is geïntegreerd is deze alleen te gebruiken vanuit het kassasysteem. Zo zal het rapportage technisch altijd kloppen en kan er geen verschil voorkomen tussen de kassa en pin. Ook komt zowel de pin bon als de kassabon uit de printer van je kassa.

Gekoppeld – CCV smart types

Geïntegreerd – Worldline Yomani

pin koppeling aan je kassa CCV en Worldline
Harry kassa
Meer weten? Vraag het Harry!

Producten en diensten