Touchkitchen - keuken order beheer

Transformeer de manier waarop bestellingen worden verwerkt

Geen bonnen kwijt

Digitale bonnen gaan rechtstreeks door naar de keuken of bar. Er gaan geen tickets verloren en bonnen kunnen altijd worden gelezen.

Geen gemiste bonnen

Met TouchKitchen kunnen bestellingen niet gemist worden en en kunnen ze worden teruggeroepen, zelfs nadat ze zijn gewist.

Snellere doorlooptijd

Dringende bestellingen kunnen worden ontvangen met gunstige timers om ze snel door te voeren.

Waar staan onze systemen

Touchkitchen

Papier en afdrukken zijn niet nodig. Wanneer medewerkers een bestelling opnemen, ontvangt TouchKitchen direct de informatie vanuit het TouchPoint kassasysteem of de PocketTouch handheld. De chef kan gemakkelijk de bestellingen beheren  wanneer deze binnenkomen en bereid het eten meteen. Keukenpersoneel heeft volledige controle, inclusief de mogelijkheid om maaltijdbestellingen te bekijken, sorteren of vast te zetten en bereidingstimers in te stellen om ervoor te zorgen dat niets wordt vergeten en maaltijden  op tijd uitgeserveerd worden. TouchKitchen geeft bestellingen weer op een tablet, smartphone of scherm, waardoor fouten worden verminderd.

Transformeer je keuken – Informatie is duidelijk en leesbaar, en er is geen ruimte voor misverstanden over wat is er besteld of opgeschreven. Keukenpersoneel heeft volledige controle, inclusief de mogelijkheid om bestellingen te bekijken, sorteren of in de wacht te zetten  om ervoor te zorgen dat niets wordt vergeten en de maaltijden op tijd de deur uitgaan. De chef-kok weet wat er op elke bestelling staat en hoeveel porties van elk item moeten worden bereid.

ICRTouch software is meer dan een basis-kassa en heeft zoveel te bieden op het gebied van beheeropties voor je bedrijf. Het is gebruiksvriendelijk en maakt zorgt ervoor dat  processen naadloos en eenvoudig uit te voeren zijn. Het POS systeem wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften. Dit is een combinatie van een breed scala aan mogelijkheden.. Het is offline en online gebaseerde software met uitzonderlijke back-ups.

Voordelen

Touchkitchen

Levert bestelbonnen aan de keuken, zodat er geen papier en printjes meer nodig zijn. Verzamelt en toont informatie rechtstreeks vanaf de kassa of de handheld. Maakt bestellingen duidelijk en leesbaar, versnelt de service en vermindert fouten.

Keuken & Bar

Verstuurt de bestelling direct naar de keuken of bar, bespaar tijd en zo kan het personeel meer aandacht hebben voor de gast.

Snelheid

Order kunnen worden gesorteerd en opgeteld. Er is meer overzicht en inzicht over wat er gemaakt moet worden.

Uitgifte

Informeer bedienend personeel met een bon dat de gerechten klaar staan of maak gebruik van een display om je klant te informeren dat de bestelling klaar is om af te halen.

Harry kassa
Meer weten? Vraag het Harry!

Wil je alle mogelijkheden eens doornemen en horen of onze software jou kan helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Producten en diensten