Kassa systemen voor slimme retailers

Kies voor een totaal oplossing, software, installatie en service.
Retail systemen die je helpen besparen en omzet te optimaliseren.

sam4s_forza_icrtouch-kassasysteem-touchpoint

Een POS systeem voor Retail bedrijven.
Slimme oplossingen in 1 systeem.

Een kassa die eenvoudig in gebruik is en toch alle functies heeft?
ICRTouch Touchpoint is een snel en makkelijk te leren betrouwbaar kassasysteem.

Op maar en naar wens ingericht, zodat jij er optimaal mee kunt werken.

Klanten die voor korting sparen of met punten kunnen betalen.

Zo bied je je terug komende klant iets extra’s.

Automatisch verwerkt in je kassa en rapportages. Snel en makkelijk toe te passen als je klant aan de kassa afrekent.

Zelf online rapportages samenstellen en visueel weergeven.

Eenvoudig gegevens exporteren naar XLS of PDF en koppel je boekhouding voor nog meer gemak.

Alle cijfers inzichtelijk direct en online.

Laat een advies bestelling opmaken per leverancier. Mail je bestelling door en verwerk je binnen komende goederen. Direct verwerkt in je kassa systeem en voorraad waarde.

Maak voorraad of schaplabels aan en check de voorraad met een mobiele scanner.

Presenteer je aanbod of actie van de week in de winkel. Dit is gekoppeld aan de kassa en BackOffce dus prijzen worden direct verwerkt op het scherm.

Koppel je Woocommerce, Magento of Shopify webshop. Zo komen de orders direct binnen op je kassasysteem. Je voorraad is direct bijgewerkt en ook je omzet komt in 1 overzicht.

Koppel je administratie software met de BackOffice. Zo bespaar je tijd en geld en is je verkoop data altijd bijgewerkt. Geen achterstanden en afwijkingen worden direct gezien.

Je kassa op afstand beheren en wijzigingen aanbrengen. Ideaal voor horeca met één of meerdere kassa’s of filialen. Zo houd jij het overzicht en grip op wat er gebeurd.

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?

Enkele van onze klanten met Retail systemen

company-lukic-retail-scan-en-weeg-kassa-amsterdam

Lukic Company - Amsterdam

Lukic verkoop specialiteiten en maakt hiervoor gebruik van onze kassa met scanner, weegschaal en pinkoppeling. De klant kan zijn aankopen inzien op het 10 inch klantendisplay.

tagzout-kassa-met-weegschaal-en-scanner

Tagzout - Capelle a/d IJssel

Ingebouwd in een checkout staan hier 2 kassasystemen met inbouw weegschaal scanner combinatie om zo snel en altijd juist de verkopen te regisreren. Gekoppeld aan de BackOffice om de schappen te voorzien van juiste verkoopprijzen.

klant-review-aftersales-service

De Leermeester - Den Bosch

Schoenmakerij de Leermeester heeft in 2 filialen een kassasysteem met scanner en gekoppelde pinautomaat. Zo zijn de prijzen altijd gelijk en kan het bedrag op de pin nooit verkeerd worden ingevoerd.

Meer gemak voor personeel en tijd besparen met een Kassasysteem van POS Specialist

Als ondernemer wil je zo goed en efficiënt mogelijk kunnen werken. Je gast of klant netjes en snel bedienen en geen fouten maken op de werkvloer. Zo richt je de onderneming optimaal in en wil je jouw personeel zo makkelijk mogelijk verkopen laten verwerken.

Tijd en geld besparen
Dan kies je voor een kassasysteem dat jou helpt met meer gemak en waarmee je tijd en dus ook geld bespaart. Minder met de kassa maar meer met je klant of gast bezig zijn, zorgen voor de optimale beleving.

Een kassasysteem kopen
De Kassasystemen van POS Specialist zijn dan de beste keuze. Wij leveren de systemen van MPLUSkassa en ICRTouch deze zijn in te richten naar ieders wens, hierdoor inzetbaar in verschillende branches. Efficiënt werken betekent minder personeel en jij houdt als eigenaar meer overzicht. Ook handig voor je administratie. Al onze kassasoftare is betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik. POS Specialist is een kleinschalig bedrijf dat de tijd voor jou neemt en naast verkoop en advies ook service levert.

Wil jij meer informatie of een demo zien? Maak dan een afspraak met POS Specialist.

Harry is voor mij de kassaspecialist!En dan ineens gaat er een virus rond, ze noemen het Corona en staat de wereld op zijn kop. Als ondernemer zijnde moet je alle zeilen bijzetten en wij gingen versneld beginnen met bezorgen. Dat ging niet makkelijk met ons verouderde kassasysteem. Wij kwamen in contact met Harry en zijn ICR Touchpoint en TouchOfficeWeb. Dit heeft ons goed door deze onzekere periode heen geholpen en wij willen hem ook echt bedanken voor zijn geduld. Het werkt top en wij hadden dit jaren eerder moeten doen. Een kassasysteem helemaal ingericht naar onze wens. Daar word je pas blij!Harrie je bent goud waard!
Harry, met recht de kassaspecialist, kassa verkopen is een, maar de kassa's laten werken zoals jij dat wilt, is een echte opgave, dank zij Harry en zijn aftersales is dit allemaal gerealiseerd, top bedrijf met de service hoog in het vaandel.
Hans van het Sand
Leermeester Den Bosch
Uitstekende ervaring met het bedrijf POS Specialist (Bodegraven). Enkele weken geleden een SAM4S systeem aangeschaft. Snel geleverd en goed verpakt inclusief alle benodigdheden voor een snelle opstart. Na wat geklunkel met het systeem van mijn kant (zelf de verkeerde instellingen ingevoerd), snel door Harry Groos geholpen. Niets dan lof. Ik raad het bedrijf en de goede services zonder meer aan.
L. de Boer

De voordelen van een kassasysteem van POS Specialist

Binnen de detailhandel of Retail wil je als ondernemer beschikken over een efficiënt kassasysteem. Een systeem dat betrouwbaar is, eenvoudig in gebruik en past bij je werkwijze.

Een detailhandel kassasysteem: welke kies je?

Er zijn veel verschillende kassasystemen voor de detailhandel op de markt. Deze systemen verschillen in prijs, maar ook in gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Voordat je een kassasysteem aanschaft, is het raadzaam het aanbod te vergelijken. Alleen op deze manier kun je tot een weloverwogen beslissing komen.

Heb je geen tijd om de kassasystemen onderling te vergelijken? POS Specialist doet dit graag voor je.

Wij adviseren al ruim 20 jaar ondernemers binnen de detailhandel bij het maken van een geschikte keuze voor een kassasysteem of betaalsysteem. Als specialist zijn wij op de hoogte van alle voor- en nadelen van de kassasystemen op de huidige markt.

Daarbij zijn wij als specialist niet verbonden aan een bepaald merk, waardoor we altijd objectief advies op maat uitbrengen.

Waarom kiezen voor een detailhandel kassasysteem via Pos Specialist?

Een kassasysteem voor je winkel aanschaffen via Pos Specialist betekent:

Heb je een vraag over ons aanbod detailhandel kassasystemen of wilt je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Kassa

Snel en makkelijk in gebruik, daar draait het om aan de kassa. Hoe complex je beheer lijkt met een goede kassa oplossing maak je het eenvoudig.

cafetaria-kassasysteem
Kassasysteem-bar-kassa

Klant loyaliteit

Klanten waar je een relatie mee kan opbouwen, dat wil je om ervoor te zorgen dat ze meer besteden en jij zo meer omzet kunt draaien. Met klant loyaliteit kun je hiervoor zorgen.

Rapportage

Compleet overzicht van alle cijfers, direct beschikbaar. Voorraad, personeel, prijzen en verkopen. Alle rapportages zijn beschikbaar en te koppelen aan je boekhoud software.

Handleiding kassa backoffice ICRTouch
Handleiding kassa backoffice ICRTouch

Voorraadbeheer

Voorraad waarde, inkooporders en leveringen je wil dat het direct verwerkt is in je systemen en geen dubbel werk doen. Laat het systeem je adviseren op basis van een maximale en minimale voorraad. Houd grip op je voorraad.

Schermen

Attendeer je klant op de aanbiedingen en lopende acties met informatie schermen.

handheld-kassasysteem-horeca
Kassasysteem-bar-kassa

Koppelingen

Koppel je huidige systemen aan je kassasysteem. Zo voorkom je dubbel en extra werk en bespaar je veel tijd maar voorkom je ook handmatige fouten.

Beheer

Beheer alle systemen vanuit je BackOffice, dit kan real-time of gepland zo kun je wijzingen snel doorvoeren in voorraad, prijzen en assortiment. Voor 1 locatie of meerdere filialen tegelijk.

Handleiding kassa backoffice ICRTouch

Wil je een demonstratie of vrijblijvend advies gesprek?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 1 werkdag terug. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0172-204035