kassa met weegschaal en scanner

Waarom POS Specialist?

dé specialist op het gebied van afrekenen binnen het MKB

POS staat voor Point Of Sale en betekend verkooppunt. 

POS Specialist is er om jou als mkb ondernemer te helpen met het automatiseren en optimaliseren van het afrekenproces.

Samen  zoeken we naar de best passende oplossing, die aansluit bij de wensen en eisen en natuurlijk ook bij de werkwijze. Uiteindelijk moet er met de systemen gewerkt worden en dit gaat je tijd en moeite besparen.

Met de software en hardware creรซren we een oplossing op maat, van eenvoudig afrekenpunt tot netwerk voor een filiaal bedrijf met voorraad beheer en boekhoud koppeling. Er is heel veel mogelijk. POS Specialist afrekensystemen kassa

Ik startte eind vorige eeuw met een bijbaantje, gebruikte kassa's oppoetsen en kassarollen bezorgen. Sinds die tijd veel gedaan op het gebied van afrekenen en altijd met veel plezier in dit vakgebied gewerkt.

In 2014 ben ik POS Specialist getart, persoonlijk contact en alle aspecten van het klant contact waren de reden om deze stap te zetten. Van advies tot installatie en support. 

Een totale oplossing bieden die past bij de wensen en pijn punten voor mijn klanten wegneemt op het gebied van winkel automatisering.

Elke ondernemer die ik tegenkom heeft zijn eigen kijk op zaken en ideeen over hoe zijn kassasysteem voor hem kan werken. Dit met de ervaring en kennis die ik heb opgedaan vorm geven en ten uitvoer brengen is waar ik het voor doe.Harry Groos - POS Specialist

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Snel geholpen!

Onlangs op zondag onze kassa defect, na tel contact met Pos Specialist binnen 2 uur ter plaatse met vervangende hardware. Onze kassa is binnen een week weer hersteld en incl data weer teruggeplaatst.
Harry, BEDANKT !!!!! namens Schoenmakerij Boon Amersfoort

Snel geholpen storing kassa service
Dhr. Schoonderbeek
Service en aftersales.
Harry, met recht de kassaspecialist, kassa verkopen is een, maar de kassa's laten werken zoals jij dat wilt, is een echte opgave, dank zij Harry en zijn aftersales is dit allemaal gerealiseerd, top bedrijf met de service hoog in het vaandel.
kassasysteem-aftersales-service-helpdesk
Dhr. Sant

Professionele oplossing

Erg goede service! Professionele oplossing voor elk probleem dat je hebt. Als er iets is wordt je dezelfde dag meteen geholpen!
kassasysteem service oplossing professioneel
Dhr. Sultan

Vrijblijvend advies op basis van jouw business,  plan en idee. Met onze ervaring krijg je een advies op maat. Welke oplossing geeft je meer controle, inzicht of gemak en levert jouw het meeste op.

Geen gedoe, POS Specialist zorg ervoor dat bij installatie de software helemaal klaar is voor gebruik. Alles werkt zoals vooraf besproken. Dus direct aan de slag met de nieuwe systemen.

Service staat op nummer 1. 

Aanpassingen en vragen? We helpen je erbij zodat je altijd up-to-date bent en door kunt werken. Blijven verkopen dat wil je toch?

kassasystemen voor retail en horeca

Kassa

software

Touchpoint

BackOffice kassa beheer en rapporten

BackOffice

TouchOffice

Web

Take away kassa systeem gekoppeld

Bestel website

TouchTake

Away

Mobiel

bestellen

Pockettouch

QR 

bestellen 

Bytable

Kassa met keukenvideo keuken bon

Digitale 

orderbonnen

Touch Kitchen

ICRTouch voorraad Touchpoint

Voorraad 

TouchOffice

Web +

pin koppeling aan je kassa CCV en Worldline

Pin 

-

koppeling

Digitaal menu

Touch

Menu

Kassa service en helpdesk

Service

Support

Weegschaal

koppeling

Kassa

apparatuur

Koppel randapparatuur en software aan je systemen

Koppelingen 

software

Self

service

Collection

point