Waarom POS Specialist?

Dé specialist op het gebied van afrekenen binnen het MKB

POS Specialist

POS staat voor Point OSale en betekend verkooppunt.

POS Specialist is er om jou als mkb ondernemer te helpen met het automatiseren en optimaliseren van het afrekenproces.

Samen  zoeken we naar de best passende oplossing, die aansluit bij de wensen en eisen en natuurlijk ook bij de werkwijze. Uiteindelijk moet er met de systemen gewerkt worden en dit gaat je tijd en moeite besparen.

Met de software en hardware creëren we een oplossing op maat, van eenvoudig afrekenpunt tot netwerk voor een filiaal bedrijf met voorraad beheer en boekhoud koppeling. Er is heel veel mogelijk.

Harry kassa

POS Specialist sinds 2014

Ik startte eind vorige eeuw met een bijbaantje, gebruikte kassa’s oppoetsen en kassarollen bezorgen. Sinds die tijd veel gedaan op het gebied van afrekenen en altijd met veel plezier in dit vakgebied gewerkt.

In 2014 ben ik POS Specialist getart, persoonlijk contact en alle aspecten van het klant contact waren de reden om deze stap te zetten. Van advies tot installatie en support.

Een totale oplossing bieden die past bij de wensen en pijn punten voor mijn klanten wegneemt op het gebied van winkel automatisering.

Elke ondernemer die ik tegenkom heeft zijn eigen kijk op zaken en ideeen over hoe zijn kassasysteem voor hem kan werken. Dit met de ervaring en kennis die ik heb opgedaan vorm geven en ten uitvoer brengen is waar ik het voor doe.

Harry Groos – POS Specialist

Wat zeggen anderen over ons

klant-review-aftersales-service
Harry, met recht de kassaspecialist, kassa verkopen is een, maar de kassa's laten werken zoals jij dat wilt, is een echte opgave, dank zij Harry en zijn aftersales is dit allemaal gerealiseerd, top bedrijf met de service hoog in het vaandel.
Hans van het Sand
Leermeester Den Bosch
klant-beoodeling-bert
Onlangs op zondag onze kassa defect, na tel contact met Pos Specialist binnen 2 uur ter plaatse met vervangende hardware. Onze kassa is binnen een week weer hersteld en incl data weer teruggeplaatst. Harry, BEDANKT !!!!! namens Schoenmakerij Boon Amersfoort
Bert Schoonderbeek
Schoenmakerij Boon Amersfoort
review-kassasysteem-service-helpdesk
Erg goede service! Professionele oplossing voor elk probleem dat je hebt. Als er iets is wordt je dezelfde dag meteen geholpen!
Dhr. Sultan
Little World Amsterdam

Zo werkt POS specialist

Advies

Vrijblijvend advies op basis van jouw business, plan en idee. Met onze ervaring krijg je een advies op maat. Welke oplossing geeft je meer controle, inzicht of gemak en levert jouw het meeste op.

Installatie

Geen gedoe, POS Specialist zorg ervoor dat bij installatie de software helemaal klaar is voor gebruik. Alles werkt zoals vooraf besproken. Dus direct aan de slag met de nieuwe systemen.

Service en Support

Service staat op nummer 1.
Aanpassingen en vragen? We helpen je erbij zodat je altijd up-to-date bent en door kunt werken. Blijven verkopen dat wil je toch?

Producten en diensten