TouchPoint kassasoftware

TouchPoint EPoS software van ICRTouch werkt moeiteloos, snel en is betrouwbaar. Touchpoint kassa software is ontworpen voor elk horeca of winkel bedrijf

Veelzijdig

Het POS systeem zit boordevol functies die bij je bedrijf passen en kunnen op maat worden gemaakt.

+20 jaar

Ervaring op het gebied van kassasystemen

100.000 +

Tevreden ondernemers gebruiken Touchpoint om hun business optimaal te laten werken.

Waar staan onze systemen

TouchPoint kassasoftware

TouchPoint is moeiteloos te gebruiken, betrouwbaar en in meer dan twee decennia bewezen. Het TouchPoint van vandaag is krachtiger dan ooit en wordt wereldwijd vertrouwd door bedrijven om te presteren zoals zij dat nodig hebben. Het is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te leren, zodat het personeel met minimale training kan beginnen met verkopen.

Van multi-site restaurantketens tot onafhankelijke retailers.

TouchPoint is ontworpen voor elk bedrijf in elke sector. Pubs, restaurants en hotels lijken nu vaak veel op elkaar – tuincentra hebben cafés, maar ook winkels en golfclubs hebben ledenbars en pro-shops; overal is TouchPoint te gebruiken voor alle soorten vestigingen als 1 systeem.

ICRTouch software is meer dan een basis-kassa en heeft zoveel te bieden op het gebied van beheeropties voor je bedrijf. Het is gebruiksvriendelijk en maakt zorgt ervoor dat processen naadloos en eenvoudig uit te voeren zijn. Het POS systeem wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften. Dit is een combinatie van een breed scala aan mogelijkheden.. Het is offline en online gebaseerde software met uitzonderlijke back-ups.

Voordelen

Touchpoint kassa software
Sinds 1999 is TouchPoint continu doorontwikkeld tot het meest intuïtieve PoS-systeem ter wereld. Het TouchPoint van vandaag heeft meer functies en flexibiliteit dan ooit, waardoor je een kassasysteem krijgt dat van onschatbare waarde is voor jouw bedrijf

Makkelijk in gebruik

Een touchscreen kassa met eenvoudige toetsenbordindelingen voor makkelijke navigatie. Aanpasbare knopkleuren en afbeeldingen, en een grafisch tafelplan. De kassa is eenvoudig te leren en bedienden voor het personeel.

Intelligent

Vertrouw op TouchPoint om de juiste vragen op het juiste moment te stellen zodat u weet dat verkoopkansen niet worden gemist. Wanneer een item wordt geregistreerd vraagt TouchPoint het personeel om over acties en aanbiedingen te praten.

Veelzijdig en flexibel

Het POS systeem zit boordevol verschillende functies die bij uw bedrijf passen en kunnen worden gemaakt om aan je wensen te voldoen.

Harry kassa
Meer weten? Vraag het Harry!

Makkelijk in gebruik

Zorg dat alles soepel verloopt. Een TouchPoint kassasysteem is intuïtief, managers en medewerkers met verschillende functies kunnen snel met Touchpoint aan de slag.

verkoop-scherm-weegschaal-kassa
Kassasysteem-bar-kassa

Aanpassen voor jouw bedrijf

Add-ons en op maat gemaakte functies kunnen je helpen te werken en optimaliseren zoals het moet. Touchpoint is een flexibel niet te vergelijken kassa oplossing. POS Specialist heeft voor iedere business een oplossing en kan deze aanpassen aan de wensen en eisen voor jouw bedrijf.

Cijfers en inzicht

Compleet overzicht van alle cijfers, direct beschikbaar. Voorraad, personeel, prijzen en verkopen. Zie trends en kansen aan de hand van cijfers niet je gevoel, met de grafische weergave snel inzicht in de huidige stand van zaken.

Handleiding kassa backoffice ICRTouch

Wil je alle mogelijkheden eens doornemen en horen of onze software jou kan helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klanten en loyaliteit

Rekeninggegevens zijn geïntegreerd in de kassa dus je kent jouw klanten en weet waaraan ze zijn hun geld uitgeven. Met gerichte promoties, puntenschema’s, vouchers en cadeaubonnen zorg je ervoor dat klanten blijven terug komen. TouchPoint stelt de standaard voor het beheer van loyaliteit en kortingsregelingen.

Gebruik het om beloningen, punten en korting in te voeren zonder extra’s kosten: het zit al in het systeem. TouchPoint kan ook een aankoopgeschiedenis opbouwen voor klanten en klant saldo’s beheren. Dat komt allemaal neer op maximaliseren van de omzet en betere targeting.

Combineer een TouchPoint kassasysteem met ICRTouch’s TouchLoyalty software en u krijgt een groot aantal extra functies ontworpen om de verkopen te stimuleren. Samen stellen ze je in staat om nog veel meer in te stellen en te beheren voor complexere loyaliteitsprogramma’s.

handheld-kassasysteem-horeca

Producten en diensten