Voordelen van flexibele kassasoftware voor horeca en retail

POS Specialist kassa voor horeca en retail

Kassasoftware voordelen

Flexibele kassasoftware biedt verschillende voordelen voor horeca en retail ondernemers. Voordelen die wij zien voor onze klanten hebben betrekking op slimmer werken en vooral ook makkelijker werken. Om je een idee te geven over de mogelijkheden van ICRTouch kassasoftware voor horeca en retail hebben we een lijst met voordelen voor je gemaakt.

Efficiënter werken met jouw horecakassa

Flexibele kassasoftware kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Op die manier ben je in staat om verschillende producten, prijzen, kortingen en belastingen in te stellen in jouw kassasysteem. Je configureert alles op basis van jouw bedrijfsmodel, dus alleen wat voor jouw winkel of horecazaak belangrijk is. Of je nu een restaurant, café, winkel of een andere soortgelijke onderneming hebt, je kunt de software aanpassen aan jouw specifieke wensen. Daarnaast kun je de efficiëntie van jouw bedrijfsactiviteiten aanzienlijk verbeteren. Software van ICRTouch zorgt voor het stroomlijnen van het afrekenproces, waardoor de transacties sneller en nauwkeuriger worden verwerkt. Eenvoudig producten scannen, prijzen controleren en betalingen accepteren draagt bij aan kortere wachttijden tijdens het afrekenen. Niet alleen de klanttevredenheid verhoogt, ook merk je dat de kans op fouten veel kleiner wordt.

kassa-software-icrtouch 

Voorraadbeheer in kassasoftwareVerder is het voor horecaeigenaren en retailers belangrijk om een flexibele kassasoftware oplossing te hebben waarin voorraadbeheer mogelijk is. Door deze functionaliteit weet je als horeca- of retailondernemer dat de voorraad klopt en kun je tijdig nieuwe voorraad bestellen. Voorraadniveaus in realtime controleren en bijsturen waar nodig zorgt voor meer efficiëntie. Zeker als je ziet dat je met goed voorraadbeheer tekorten en overschotten kunt voorkomen. Besparend, want je gooit niets onnodig weg. Aan de andere kant hoef je jouw klanten niet teleur te stellen door producten die niet beschikbaar zijn.

Kassa rapportage en analyse

Een ander voordeel van flexibele kassasoftware is dat het gedetailleerde rapporten genereert over verkoop, omzet, winst en andere relevante verkoopinformatie. Waardevolle inzichten voor jou als ondernemer met een horecabedrijf of speciaalzaak. Data wordt steeds belangrijker en inzicht in jouw gegevens is tegenwoordig onmisbaar om je bedrijfsprestaties te monitoren en te optimaliseren. Trends en ontwikkelingen, je identificeert alles een stuk makkelijker met een gerichte rapportage en analyse uit jouw kassasysteem. Ook kun je gericht inzetten op de prestaties van bepaalde producten en het promoten van acties.

Koppeling kassasoftware en administratie

Vanuit de kassasoftware van ICRTouch kun je eenvoudig een koppeling maken naar je administratie of andere belangrijke systemen. In feite zorgt deze koppeling met je boekhoudsoftware, personeelsbeheer of online bestelplatforms voor nog meer structuur, inzicht en orde. Je optimaliseert je be Dit zorgt voor een naadloze uitwisseling van gegevens tussen verschillende bedrijfsprocessen, waardoor de operationele efficiëntie verder wordt verbeterd.

Mobiele toegang tot je kassa

Tot slot benoemen we het voordeel van de mobiele toegang tot jouw als één van de voordelen van flexibele kassasoftware voor horeca en retail. Mobiele toegang krijg je via een tablet of smartphone, zodat je overal en altijd kunt inloggen in jouw kassa. Binnen jouw restaurant of winkel kun jouw kassasysteem gebruiken waar je maar wilt en daardoor ben je extra flexibel. Ook helpen mobiele handhelds om sneller klanten te helpen tijdens drukke periodes of op het terras. ICRTouch maakt het voor ondernemers makkelijk door een eenvoudige kassasoftwareoplossing te bieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast kun je vertrouwen op de perfecte service van POS Specialist als jouw ICRTouch dealer in Nederland.

Offerte kassa aanvragen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuw kassasysteem of het vervangen van je huidige kassa? Wij implementeren kassasoftware, leveren hardware en alle benodigdheden voor kassa’s en afrekensystemen. Offerte voor een nieuwe kassa aanvragen? Maak een afspraak met Harry Groos van POS Specialist en vraag naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe kassa, passend bij jouw wensen en budget.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn