Complete kassa

Een kassa heeft bijna elke verkopende ondernemer nodig om direct aan consumenten te verkopen. Ben jij opzoek naar een eenvoudig, voordelig en compleet kassasysteem?

Met deze kassa heb je alle functionaliteiten en service voor een vast bedrag per maand zonder grote investering.

Voordelen van een POS Specialist kassa

Kassasysteem huren

POS Specialist dé beste keuze voor het huren van een geavanceerd kassasysteem. We begrijpen dat het runnen van een succesvolle onderneming veel uitdagingen met zich meebrengt, en daarom willen we u graag ondersteunen met onze complete kassaverhuurdienst. Met onze hoogwaardige kassasoftware, betrouwbare hardware en uitstekende support zorgen we ervoor dat uw bedrijf soepel en efficiënt kan draaien.

Onze kassaverhuur biedt u alles wat u nodig heeft om uw winkel, restaurant, café of andere retail- en horecabedrijven te laten floreren. U hoeft zich geen zorgen te maken over dure investeringen in apparatuur of de complexiteit van software-installaties. Wij nemen die zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw klanten en uw bedrijf laten groeien.

Met onze kassasoftware krijgt u toegang tot een uitgebreid scala aan functionaliteiten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar voorraadbeheer, personeelsplanning, uitgebreide rapportages of integraties met andere systemen, ons kassasysteem kan het allemaal. Het is intuïtief in gebruik en biedt u de controle en inzichten die u nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Naast de software voorzien we u van hoogwaardige hardware, inclusief kassa’s, printers, barcodescanners en alles wat u nodig heeft om uw transacties probleemloos te laten verlopen. Onze apparatuur is van topkwaliteit en betrouwbaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over storingen of uitvaltijd.

En als u toch ergens hulp bij nodig heeft, staan onze deskundige supportmedewerkers voor u klaar. We begrijpen dat tijd cruciaal is in uw bedrijf, dus we bieden snelle en responsieve ondersteuning om eventuele problemen direct op te lossen. Of het nu gaat om technische vragen, training voor uw medewerkers of algemene assistentie, we zijn er om u te helpen, zodat u zich kunt richten op uw klanten en uw bedrijfsdoelen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze kassaverhuurdienst uw bedrijf kan transformeren. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden, uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf te bieden. Verbeter uw efficiëntie, verhoog uw omzet en laat uw bedrijf groeien met [Bedrijfsnaam] als uw betrouwbare partner voor kassasysteemverhuur.Ben je opzoek naar een kassa die je later altijd kunt uitbreiden of koppelen dan is ICRTouch Touchpoint de juiste kassa.

Touchkassa breedbeeld voordelig ICRTouch Touchpoint

Demonstratie

Heb je interesse? maar nog vragen of wil je even zien hoe onze kassa werkt? Neem contact op en we geven je een demonstratie. De functies die juist voor jouw bedrijf nodig zijn zullen we met je doornemen en werkend laten zien.

kassasystemen ICRTouch horeca en retail
budget kassa programmeren touch

Programmeren

Als je bij POS Specialist een kassa aankoopt zorgen wij ervoor dat je een compleet werkende kassa gaat ontvangen. Hiervoor lever je de nodige gegevens aan zoals bon teksten, producten en prijzen.

Hiermee kan je nieuwe kassa geprogrammeerd worden en is deze bij ontvangst helemaal klaar voor gebruik.

Installatie

Als je de kassa ontvangt kun je deze helemaal zelf installeren op je balie of bar. Koppel de kassa aan het internet voor een korte instructie online en je kunt aan de slag met je nieuwe kassa.

kassa budget horeca en retail Voordelige kassa goedkoop
Voordelige kassa kopen zonder abonnement

Helpdesk

Bij onze kassasoftware zit helpdesk inbegrepen, wij weten inmiddels dat je zeker wilt zijn van een werkend en juist kassasysteem. Hiervoor kun je altijd terecht bij de helpdesk van POS Specialist.

Compleet zonder financiële verrassingen.

Met een POS Specialist kassa van ICRTouch heb je een compleet kassasysteem. Rapportages, en makkelijk te beheren. Kom je er toch niet uit bel dan de helpdesk en wij helpen je weer opweg.

Wil je meer inzicht en ondersteuning dan is dat optioneel, maar je kassa werkt prima zonder.

budget kassa klant tevreden

Paul Huismans

Maand geleden een kassa besteld. Prima kassa die doet wat hij moet doen. Erg goed op weg geholpen en goede service ontvangen na installatie van Harry. 5 sterren mede voor de goede prijs kwaliteit verhouding bij Budget kassa.

kassa budget horeca en retail

Jan Willem

Wij zijn erg blij met de budgetkassa voor onze winkel. Zelf artikelen toevoegen en aanpassen was voor ons een must. Dit werkt zo eenvoudig ook onze zaterdag medewerkers kunnen nu de nieuwe producten snel in de kassa zetten, voor ons een verademing scheelt veel werk.

scan kassa budget goedkoop

Barend van Zwieten

Prima systeem met de online rapportage precies wat we nodig hebben.

Overtuigd? Start nu!

Kassa

Breedbeeld kassasysteem ICRTouch Touchpoint

€ 999,-

eenmalig

+ € 40,- per maand