Pockettouch - mobiel bestellen

Snellere service

Snellere doorlooptijd van tafels door naadloze integratie maakt meer covers per tafel mogelijk.

Klanttevredenheid

Verhoogde klanttevredenheid aan tafel. Medewerkers hebben meer tijd voor de gasten en hebben de informatie bij de hand om de bestelling keer op keer goed te krijgen. Een stressvrije service.

Verminder fouten

Handgeschreven fouten behoren tot het verleden en de Chef kan direct aan de slag met het bereiden van het eten.

Waar staan onze systemen

Pockettouch handheld

PocketTouch is een professionele papierloze manier om bestellingen voor eten en drinken op te nemen. Onze revolutionaire draagbare softwareoplossing is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de horeca en catering.

Neem bestellingen naadloos op aan  tafel of bij de wachtrij, rechtstreeks naar de keuken en bar, voor een snelle en efficiënte service aan de gast. Handgeschreven fouten behoren tot het verleden en Chef kan direct aan de slag met het bereiden van het eten. 

Bestellingen gemaakt op PocketTouch worden automatisch bijgewerkt op de tafels of rekeningen, waardoor het hele proces  efficiënt verloopt.

Met PocketTouch elimineer je bronnen van teleurstelling, zoals het aannemen van verkeerde bestellingen en nee verkopen van specials, zodat je gasten blijer blijven en eerder meer uitgeven en terugkomen.


ICRTouch software is meer dan een basis-kassa en heeft zoveel te bieden op het gebied van beheeropties voor je bedrijf. Het is gebruiksvriendelijk en maakt zorgt ervoor dat  processen naadloos en eenvoudig uit te voeren zijn. Het POS systeem wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften. Dit is een combinatie van een breed scala aan mogelijkheden.. Het is offline en online gebaseerde software met uitzonderlijke back-ups.

Voordelen

Verhoogde klanttevredenheid aan tafel door middel van meldingen aan het personeel wanneer artikelen niet meer verkrijgbaar zijn.

Minder fouten, bestellingen zijn duidelijk en hebben geen onleesbaar handschrift en bestellingen gaan niet verloren.

Snellere doorlooptijd van tafels door naadloze integratie maakt meer zittingen per tafel mogelijk.

Verhoog de besteding aan drank, het bedienend personeel kan beschikbaar blijven en de gast nog iets aanbieden.

De bediening aan tafel is eenvoudig en efficiënt, waardoor het leven van personeel en gasten gemakkelijker wordt.

Papiervrij eten en drinken bestellen. Neem bestellingen op aan tafel. Stuur binnen enkele seconden informatie van tafel naar chef-kok. Verbetert de servicetijden en vermindert fouten.

Keuken & Bar

Verstuurt de bestelling direct naar de keuken of bar, bespaar tijd en zo kan het personeel meer aandacht hebben voor de gast.

Intelligent

Pockettouch zorgt ervoor dat ook aan tafel de juiste vragen worden gesteld over bakwijze, broodsoort of grote van het drankje.

Dag specials

Met voorraad beheer kun je ervoor zorgen dat iedereen direct ziet hoeveel specials er nog zijn. Dus nooit een excuus achteraf aan je gast.

Meer weten?

vraag het Harry

POS Specialist afrekensystemen kassa
handheld mobiele kassa horeca

Verhoogde omzet

Je wilt zoveel mogelijk gasten laten genieten van je lekkere eten en drinken. Met PocketTouch hoeven je klanten niet te wachten tot hun bestelling doorgestuurd wordt naar de keuken of bar. De bestelling in één keer goed krijgen is een ander essentieel onderdeel van de doorlooptijd van de klant, het minimaliseren van het risico op fouten met digitale tickets verkleint de kans dat bestellingen teruggestuurd worden naar de keuken.

  • Sneller werken
  • Minder lopen
  • Geen bonnen missen
  • Elk drankje is geregistreerd

Efficiënter bedienen 

Met PocketTouch kan het bedienend personeel bestellingen naadloos opnemen van tafel of wachtrij, rechtstreeks naar het  de keuken en de bar sturen, waardoor een snelle en efficiënte service aan de klant wordt geboden.

Extra bestellingen die op PocketTouch zijn gemaakt, worden automatisch op de tafel of rekening bijgewerkt, waardoor het hele proces efficiënter wordt. De service is sneller en er is een snellere doorlooptijd van de tafel.

  • Grafische plattegronden
  • Informeer de keuken of bar
  • Voorraad meldingen 


Wil je alle mogelijkheden eens doornemen en horen of onze software jou kan helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.


0172-204035

budget kassa programmeren touch

kassasystemen voor retail en horeca

Kassa

software

Touchpoint

BackOffice kassa beheer en rapporten

BackOffice

TouchOffice

Web

Take away kassa systeem gekoppeld

Bestel website

TouchTake

Away

Mobiel

bestellen

Pockettouch

Meer 

oplossingen en diensten