TouchOffice Web backoffice in de cloud

Backoffice bedrijfsbeheer - Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOffice Web biedt volledige  controle overal over je bedrijf

Inzicht

Houd de dagelijkse en historische  activiteiten in de gaten met real-time verkoopinformatie.

Voorraad

Houd de controle met een voorraadbeheersysteem en gebruik het  mobiele TouchStock systeem om voorraadbeheer uit te voeren.

Online

Maak op afstand programma wijzigingen in de kassasystemen. Vanaf elke locatie, voor 1 of meerdere zaken.

Waar staan onze systemen

TouchOffice Web

Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOffice Web biedt volledige controle op elk vlak van je bedrijf. Voorraad, personeel, prijsstelling en programmering. TouchOffice Web geeft je controle over het geheel.

Overzicht Visuele analyse

 TouchOffice Web presenteert informatie in gemakkelijk te analyseren grafieken en diagrammen, waardoor je de mogelijkheid hebt om direct in te zoomen op specifieke gegevens. Exporteer uw gegevens naar .xls of .pdf met één klik op a knop. 

Business Intelligence  
TouchOffice Web geeft u de inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen voor uw bedrijf. Kijk wat er goed verkoopt en tegen welke prijs, wie je meest effectieve personeellid is, wanneer je piek verkoopperiodes zijn, en meer dan 150 rapporten om in te duiken.


ICRTouch software is meer dan een basis-kassa en heeft zoveel te bieden op het gebied van beheeropties voor je bedrijf. Het is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat  processen naadloos en eenvoudig uit te voeren zijn. Het POS systeem wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften. Dit is een combinatie van een breed scala aan mogelijkheden.. Het is offline en online gebaseerde software met uitzonderlijke goede back-ups.

Voordelen

Houd de dagelijkse activiteiten in de gaten met real-time verkoopinformatie.

Duik in historische verkoopinformatie en krijg gedetailleerde inzichten voor toekomstige besluitvorming.

Bewaak en detecteer fraude door de journaals en log files van de winkelbediende te combineren met compatibele CCTV-systemen.

Houd de controle met een voorraadbeheer systeem en gebruik het mobiele TouchStock om voorraad te beheren.

Beheer personeel met tijd- en aanwezigheidsrapporten.

TouchOffice Web 

Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOffice Web biedt volledige controle over jouw bedrijf, waar je ook bent.

Meer weten?

vraag het Harry

POS Specialist afrekensystemen kassa

Beslissingen nemen

TouchOffice Web geeft je direct toegang tot specifieke real-time verkoopgegevens. Alle gegevens worden in grafieken en diagrammen weergegeven, zodat je gemakkelijk trends en patronen kunt herkennen en hierop kunt inspelen.

Veelzijdig

TouchOffice Web geeft je  een  overzicht  van je bedrijf, vanaf elke locatie en  op elk apparaat. De software is veelzijdig en hierdoor geschikt voor bedrijven in elke sector van de retail en horeca.

Visuele analyse

TouchOffice Web presenteert  informatie in gemakkelijk te analyseren grafieken en diagrammen, die u de mogelijkheid geven om direct inzoomen op specifieke gegevens. Exporteren uw gegevens in .xls of .pdf met een klik op a knop.

kassa rapporten online inzien

Cijfers en inzicht

Compleet overzicht van alle cijfers, direct beschikbaar. Voorraad, personeel, prijzen en verkopen. Zie trends en kansen aan de hand van cijfers niet je gevoel, met de grafische weergave snel inzicht in de huidige stand van zaken.

 • Real-time 
 • Historie inzichtelijk
 • Exporteren 
 • Koppelingen aan Boekhouding
 • Filiaal beheer
Kassasysteem ICRTouch touch kassa

Alles beheren op 1 plek

Zorg dat alles soepel verloopt. 

 • Assortiment en prijs niveaus
 • Productaanbod online en offline
 • Order en werkbonnen op papier of digitaal
 • Menu schermen met je aanbod en prijzen
 • Voorraad beheer.
 • Online, balie en tafleverkopen alles op 1 plek inzichtelijk


Wil je alle mogelijkheden eens doornemen en horen of onze software jou kan helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.


0172-204035

budget kassa programmeren touch

kassasystemen voor retail en horeca

Kassa

software

Touchpoint

BackOffice kassa beheer en rapporten

BackOffice

TouchOffice

Web

Take away kassa systeem gekoppeld

Bestel website

TouchTake

Away

Mobiel

bestellen

Pockettouch

Meer 

oplossingen en diensten