Sam4S Tabby Kassa
Sam4S Tabby

De Sam4s Tabby is een webbased kassasysteem. De Tabby bevat het kassaprogramma welke opgeslagen wordt op een SD-kaart. Met elk geschikt apparaat krijg je toegang tot het kassaprogramma. Verbinding kan rechtstreeks of draadloos via een accesspoint. Hierbij is het niet noodzakelijk om een internetverbinding te hebben. De Tabby kan maximaal acht apparaten tegelijkertijd aan.

Randapparatuur kan simpel worden aangesloten via USB, netwerk of serieel. Daarnaast heeft de Tabby aansluitingen voor de geldlade en barcodescanner.

De Tabby kassa oplossing is zeer geschikt voor ondernemers die snel en tegen een minimale investering willen kunnen opschalen. Door een extra touchscreen kassa, iPad of ander device te koppelen creëer je eenvoudig en snel een extra afrekenpunt of bestel terminal.

Met de terminal (touchscreen computer, Ipad, Android tablet of mobiele telefoon) kan je middels jouw browser (Google Chrome, IE of Firefox) inloggen op de bonprinter. Dit gaat via een lokaal netwerk. Je kan de terminal uiteraard ook rechtstreeks aansluiten middels een ethernet aansluiting. Na het inloggen kan je direct beginnen met registreren. Elk apparaat met een browser is geschikt om met de Tabby af te rekenen.

Er kunnen drie layouts worden aangemaakt in de Tabby waardoor er voor ieder formaat device een geschikte weergave en werkbaar formaat te creëren is.

Bestel in onze webshop

Op 8 apparaten

Je kan met de Tabby voordelig een extra afrekenpunt creëren. Je hebt enkel een tablet, smartphone of POS terminal nodig en je hebt een extra afrekenpunt.

Eenvoudig in gebruik

De Tabby kan aangepast worden aan het gebruikte apparaat of gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Managementinformatie

De Tabby biedt jouw als eigenaar of manager inzicht in jouw verkoopgegevens per opvraagbare periode in duidelijke grafische weergaven. Je ziet de trends in omzet in een oogopslag.

Rapportages

X / Z rapport en rapporten voor omzet statistiek, betalingen, artikelen, groepen, verkopers, inventaris en omzetgroepen. Allen instelbaar per dag, week, maand, kwartaal, jaar of een door de gebruiker bepaalde periode.

Dag en periode rapportages

Op de Tabby kunnen rapporten worden opgevraagd van de dag of per periode en worden afgedrukt of per mail verzonden.

Geen licentiekosten

De Tabby is een eenmalige aanschaf. Heb je de Tabby aangeschaft, dan kan je zonder aanschaf van licenties acht apparaten koppelen.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage of correcties.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een barcodescanner, klantendisplay of een geldlade aan te sluiten op de Tabby.
Sam4S Tabby
Randapparatuur (optioneel)
  • Keukenprinter
  • Barcodescanner
  • Klantendisplay
  • Pinkoppeling aan CCV smart pinapparaat
  • Kassa-lade
  • iPad standaard
  • Galaxy Tab standaard
  • Touchscreen computer
BEKIJK IN DE WEBSHOP