Retail kassa- of betaalsysteem

Binnen de detailhandel of retail wilt u als ondernemer beschikken over een efficiënt kassasysteem. Een systeem dat betrouwbaar is, eenvoudig in gebruik en voldoet aan uw werkwijze.

Een detailhandel kassasysteem: welke kiest u?

Er zijn veel verschillende kassasystemen voor de detailhandel op de markt. Deze systemen verschillen in prijs, maar ook in gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Voordat u uw kassasysteem aanschaft, is het raadzaam het aanbod te vergelijken. Alleen op deze manier kunt u tot een weloverwogen beslissing komen.

Heeft u geen tijd om de kassasystemen onderling te vergelijken? POS Specialist doet dit graag voor u.

Wij adviseren al ruim 18 jaar ondernemers binnen de detailhandel bij het maken van een geschikte keuze voor een kassasysteem of betaalsysteem. Als specialist zijn wij op de hoogte van alle voor- en nadelen van de kassasystemen op de huidige markt.

Daarbij zijn wij als specialist niet verbonden aan een bepaald merk, waardoor we altijd objectief advies op maat uitbrengen.

 

Waarom kiezen voor een detailhandel kassasysteem via Pos Specialist?

Een kassasysteem voor uw winkel aanschaffen via Pos Specialist betekent:

 • Onafhankelijk advies op maat
 • Een betaalsysteem binnen uw budget
 • Een ruime keuze uit verschillende merken kassasystemen, toegespitst op uw bedrijfsvoering
 • Service en onderhoud
 • Snelle levering

Heeft u een vraag over ons aanbod detailhandel kassasystemen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.

TouchPoint betrouwbaarheid…

Als de stroom uitvalt en de vriezer ontdooit, kan je rekenen op TouchPoint. Wanneer de kassa’s (en de lichten) weer aan gaan zul je merken dat er geen gegevens verloren zijn gegaan. Het systeem is robuust en crasht niet, wat betekent dat er geen verkoopgegevens verloren gaan.

Ziet er goed uit…

TouchPoint is voorzien van opvallende touchscreen weergave met 1500 instellingen. Het is een van de meest flexibele softwarepakketten op de markt.

Wil je kassa’s aanpassen aan de tafelkleden of uw huisstijl? TouchPoint kan worden aangepast met behulp van een brede selectie van kleuren en achtergronden. Je kan ook vragen om een op maat gemaakt ontwerp.

Laat je niet te stoppen…

Net als jouw bedrijf, zitten de mensen bij ICR Touch niet stil. Met de jaarlijkse software-updates komen er gemiddeld zo’n zestig nieuwe functies bij. Het is ook mogelijk om scripts te laten schrijven waarmee TouchPoint aan bijna al jouw wensen of eisen kan voldoen.

Contact opnemen
Download Android software
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Handheld
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR Horeca
Bezig met versturen

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
 • Grafische tafelplattegronden
 • Gangenmenu verkoop met wachtfunctie (Dessert word later gekozen)
 • Bakwijze of formaat vraag bij registratie
 • Tafelreservering
 • Artikel samenstelling voor bijvoorbeeld Pizza’s
 • Klantbeheer
 • Cadeaubon verkoop/inname
 • Touchscreen computer

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?