Nieuwe koppelingen aan Thuisbezorgd, Deliveroo en Deliverect

POS Specialist kassasoftware voor horeca en retail

Nieuwe koppelingen online bestel platformen

In December 2021 is de koppeling tussen Deliverect en Deliveroo ook in Nederland beschikbaar gekomen dit bied een aantal grote voordelen!. Ook de koppeling met Thuisbezorgd is gereed het platform wat in Nederland heel veel gebruikt wordt voor het bestellen van eten.

Thuisbezorgd en Deliveroo

Bij POS specialist kun je nu naast je eigen bestelsite zonder commissie ook de platformen van Thuisbezorgd en Deliveroo rechtstreeks koppelen zonder externe partij. Dus wij regelen de koppeling zonder maandelijkse kosten voor het koppelen en beheren hiervan.

Als je de kassa met ons bestel platform gebruikt zijn er geen maandelijkse  kosten verbonden aan deze koppeling.

De bestellingen worden direct verwerkt in je kassasysteem, de kassabon en orderbonnen worden direct afgedrukt of komen op je orderschermen.

Ook de omzet zit direct in het systeem dus geen dubbele handelingen meer om een goed inzicht te krijgen in je verkopen en omzet.

Beheer je aanbod op 1 plek en zet het door aan de platformen van just eat(thuisbezorgd) en Deliveroo.

Deliverect

Deliverect bied een handig platform voor menu beheer op bezorg platformen zoals thuisberzogd, Uber eats en Deliveroo.

Beheer je menu op 1 plek voor alle platformen en ontvang ook je orders op 1 plek. Via Deliverect worden ook de orders van de verschillende platformen direct doorgezet naar ons kassasysteem. Onze klanten met Uber gebruiken dit platform voor de koppeling aan ons kassa systeem.

De kassabon en werkbonnen komen uit de printers van de kassa en de omzet is direct verwerkt in je rapportages.

Facebook
Twitter
LinkedIn