Voor jouw bedrijf de juiste kassa

kassasystemen leveren wij ook in Utrecht 

kassa omgeving utrecht

Kassasystemen

Ben je opzoek naar een kassasysteem voor je bedrijf in Utrecht? Heb je 1 kassa of een keten van zaken met meerdere kassa's, POS Specialist heeft passende oplossingen. Actief en ervaring in verschillende branches in de Horeca en Retail. We geven een advies op basis van jouw wensen en werkwijze want daar gaat het om!

Specialist in kassasystemen Utrecht

Omdat wij weten wat je nodig hebt wanneer je wilt afrekenen: POS Specialist biedt oplossingen voor slimme ondernemers die hun afrekensystemen willen automatiseren en optimaliseren. Haal meer uit je kassasysteem met slimme automatisering oplossingen.


Onze kennis, ervaring en persoonlijk contact onderscheid ons van andere kassa leveranciers in de regio Utrecht. Met onze expertise zorgt POS Specialist voor vernieuwende oplossingen voor je bedrijf. Betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig. 


POS staat voor Point Of Sale en betekend verkooppunt. 

POS Specialist is er om jou als mkb ondernemer te helpen met het automatiseren en optimaliseren van het afrekenproces dat doen wij in de regio Utrecht.

Samen  zoeken we naar de best passende oplossing, die aansluit bij de wensen en eisen en natuurlijk ook bij de werkwijze. Uiteindelijk moet er met de systemen gewerkt worden en dit gaat je tijd en moeite besparen.

Met de software en hardware creëren we een oplossing op maat, van eenvoudig afrekenpunt tot netwerk voor een filiaal filiaal bedrijf met voorraad beheer en boekhoud koppeling. Er is heel veel mogelijk. POS Specialist staat voor:

Met je wensen, eisen en budget een passende oplossing vinden met onze kennis en ervaring

Met service, support en updates. Je wilt zo snel mogelijk weer verder werken in geval van storing.
Kassasysteem wat meegroeit met je bedrijf. Van 1 kassa tot winkelketen het is mogelijk met onze kassasystemen
Kassasystemen

Mobiele kassa

BackOffice

Webshop koppelingen

en meer mogelijkheden

Welk kassasysteem is voor jou de beste?

Vrijblijvend advies van POS Specialist

cafetaria kassa compleet systeem