ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Retail in supermarkt
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR supermarkt
Bezig met versturen
ICR TouchPoint voor supermarkt / avondwinkel / buurtsuper

Op zoek naar een betrouwbaar en makkelijk kassasysteem voor jouw winkel?
Kies dan ook voor het kassasysteem waar veel winkeleigenaren momenteel tevreden gebruik van maken!
De POS Specialist werkt met het bekende merk ICR en levert de kassa ICR Touchpoint  vaak aan winkels. Dit kassasysteem kan geheel worden ingericht op basis van het specifieke bedrijf zodat het een efficiënt betaalproces oplevert.
De ICR Touchpoint kassa is eenvoudig maar beschikt over zeer veel mogelijkheden waarmee het een slim afrekensysteem is. Dankzij de vele mogelijkheden wordt het kassasysteem optimaal ingericht wat zorgt voor overzicht. Hierdoor voldoe je aan alle eisen met de administratie en voor de medewerkers is er eenvoudig mee te werken.

Al met al zorgt de ICT Touchpoint kassa voor een snelle afhandeling van verkopen terwijl alles afgestemd is op de specifieke wensen van het bedrijf. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van kassasystemen bij supermarkten en winkels dus kunnen ook gedegen advies geven op basis van deze kennis.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

Offerte aanvragen

De voordelen voor supermarkten /avondwinkels of buurtsupers die een ICR Touchpoint kassa gebruiken:

 • Dit kassasysteem heeft een weegschaalkoppeling.
 • Duidelijk klantendisplay met reclame uitingen mogelijk.
 • Met dit afrekensysteem werk je snel en foutloos.
 • Overzichtelijke kassabon voor je klant en eigen controle door medewerkers.
 • Je kunt per medewerker een verkopen registreren.
 • Urenregistratie van personeel is mogelijk door inklokken/uitklokken, inclusief pauzeregistratie.
 • Scanning is gekoppeld.
 • Voorraadbeheer is gekoppeld en per product direct zichtbaar.
 • Mix & Match bij acties: 3 voor de prijs van 2, gaat via een ingesteld koppeling.
 • Naar keuze kan een leeftijdscontrole worden ingesteld op specifieke producten (zoals alcohol).
 • Met de BackOffice kunnen barcodes en prijskaartjes worden afgedrukt.
 • Automatische kasdeclaratie voor het geld tellen aan het eind van de dag (rapportage en controle).
 • Een gekoppeld spaarsysteem voor vaste klanten kan eenvoudig gekoppeld worden (punten sparen of op persoonlijke spaarkaart).
 • Voor je administratie: de “Online BackOffice” (gekoppelde tool) geeft eenvoudig inzicht in je omzet, betaalwijzen, BTW en marges en zet dit automatisch om in rapportages per periode. Gekoppeld aan productbeheer met betrekking tot marges: inkoop, ontvangst en breuk.

TouchPoint betrouwbaarheid…

Als de stroom uitvalt en de vriezer ontdooit, kan je rekenen op TouchPoint. Wanneer de kassa’s (en de lichten) weer aan gaan zul je merken dat er geen gegevens verloren zijn gegaan. Het systeem is robuust en crasht niet, wat betekent dat er geen verkoopgegevens verloren gaan.

Ziet er goed uit…

TouchPoint is voorzien van opvallende touchscreen weergave met 1500 instellingen. Het is een van de meest flexibele softwarepakketten op de markt.

Wil je kassa’s aanpassen aan uw huisstijl? TouchPoint kan worden aangepast met behulp van een brede selectie van kleuren en achtergronden. Je kan ook vragen om een op maat gemaakt ontwerp.

Laat je niet te stoppen…

Net als jouw bedrijf, zitten de mensen bij ICR Touch niet stil. Met de jaarlijkse software-updates komen er gemiddeld zo’n zestig nieuwe functies bij. Het is ook mogelijk om scripts te laten schrijven waarmee TouchPoint aan bijna al jouw wensen of eisen kan voldoen.

Zijn er nog aanvullende vragen over dit geavanceerde kassasysteem voor toepassing in jouw winkel?
Neem dan eenvoudig contact op via de onderstaande knop, dan plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in!

Contact opnemen

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
 • Scan en/of weegschaal koppeling
 • Voorraad beheer
 • Grafisch klantendisplay
 • Korting bij aantal (3 voor prijs van 2)
 • Artikel samenstelling pakket verkopen
 • Klantbeheer
 • Cadeaubon verkoop/inname
 • Touchscreen computer

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?