ICR Titan Touchpoint Kassa Retail
ICR Titan Touchpoint Kassa Retail klantendisplay
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR Retail
Bezig met versturen
ICR TouchPoint retail

ICRTouch’s vlaggenschip TouchPoint is moeiteloos te gebruiken, betrouwbaar, razendsnel en bewezen. TouchPoint is meer dan 15 jaar ontwikkeld en (met dank aan de jaarlijkse software-updates) blijft het vooruitstrevend. Wij zijn ervan overtuigd: TouchPoint is de meest betrouwbare POS-software in zijn soort op de markt. ICR Touch heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en leveren van POS-systemen.

Het kassasysteem kan worden aangepast aan jouw bedrijf: van een enkele terminal in een kleine winkel, tot een netwerk met meerdere afrekenpunten of keten met meerdere zaken.

TouchPoint is eenvoudig te gebruiken en vereist minimale training. Nieuwe- en parttime medewerkers kunnen er snel met vertrouwen mee werken, dit bespaart tijd en het maximaliseert de omzet.

Vertrouw op TouchPoint om de juiste vragen op het juiste moment te stellen, zodat je weet dat verkoopkansen niet worden gemist. Wanneer een item wordt geregistreerd, vraagt TouchPoint het personeel om bijvoorbeeld bijverkoop of een alternatief product aan te bieden Hiermee kan je meer omzet genereren.

ICR TouchPoint is te combineren met TouchOffice Web om meer uit jouw kassa te kunnen halen.

TouchPoint betrouwbaarheid…

Als de stroom uitvalt, kan je rekenen op TouchPoint. Wanneer de kassa’s (en de lichten) weer aan gaan zul je merken dat er geen gegevens verloren zijn gegaan. Het systeem is robuust en crasht niet, wat betekent dat er geen verkoopgegevens verloren gaan.

Ziet er goed uit…

TouchPoint is voorzien van opvallende touchscreen weergave met 1500 instellingen. Het is een van de meest flexibele software pakketten beschikbaar.

Wil je kassa’s aanpassen aan de bedrijfkleuren? TouchPoint kan worden aangepast met behulp van een brede selectie van kleuren en achtergronden. Je kan ook vragen om een op maat gemaakt ontwerp.

Laat je niet te stoppen…

Net als jouw bedrijf, zitten de mensen bij ICR Touch niet stil. Met de jaarlijkse software-updates komen er gemiddeld zo’n 60 nieuwe functies bij.

Als dat niet genoeg is, is het mogelijk om scripts te laten schrijven waarmee TouchPoint aan bijna alle wensen of eisen kan voldoen.

Contact opnemen

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verlenen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met jou meekijken of wijzigingen voor u doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem adviseren wij een service-abonnement. Hierin valt onder andere telefonische- en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op uw hardware.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperkin, door bijvoorbeeld gebruik  te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit je kassa te halen zoals zelf-samengestelde rapporten, dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, zelf met allen een eigen schermindeling of indeling per gebruiker.

Geen licentiekosten

ICR Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jijTouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, scanner, weegschaal en productieprinter of bediendeslot  aan te sluiten op uw TouchPoint systeem
ICR Touchpoint Retail in supermarkt
Overige functionaliteiten
  • Scannen, wegen en BackOffice
  • Upsell mogelijkheden
  • Samenstelling artikelen
  • Actie’s (3 voor de prijs van 2)
  • Klantenbeheer
  • Spaarsysteem voor uw klanten
  • Cadeaubon verkoop/inname

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?