ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Handheld
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR Restaurant
Bezig met versturen
ICR TouchPoint restaurant

Op zoek naar een betrouwbaar en makkelijk kassasysteem voor Restaurant of Grand café?
Bestellen en afrekenen was nog nooit zo simpel!
De POS Specialist werkt met het merk ICR en levert de kassa ICR Touchpoint vaak aan restaurants en overige horecazaken. Door de POS Specialist in te schakelen bent u ervan verzekerd dat de kassa direct in gebruik genomen kan worden. Door te kiezen voor ICR Touchpoint krijg je een simpel maar tevens geavanceerd afrekensysteem. ICR Touchpoint geeft veel overzicht, werkt vlot en kan geheel naar de wens worden ingericht waardoor het efficiënt werkt.

ICR Touchpoint als kassasysteem voor Restaurant of Grand Café

De ICR Touchpoint wordt veel gebruikt als kassasysteem voor restaurant, cafetaria’s, bars, grand cafés en door cateringbedrijven. Het bedienen van gasten gaat snel en gemakkelijk. Mocht het wenselijk zijn is het mogelijk dat men zelf bestellingen aan tafel doorgeeft middels de “zelf order tool”. Vervolgens komt deze order bij de keuken binnen waardoor de juiste gerechten klaargemaakt kunnen worden.

Al met al is ICR Touchpoint een modern kassasysteem voor restaurant of grand café, het kassasysteem is gemakkelijk mee te werken en komt een snelle afhandeling van bestelling en betaling goed mogelijk. Met ICR Touchpoing beschikt u over een makkelijk en betrouwbaar kassasysteem.

De POS Specialist kan u over de vele mogelijkheden adviseren en meedenken over een optimale invulling van het afrekenproces.
Vraag hieronder vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Offerte aanvragen

Voordelen van het gebruiken van een ICR TouchPoint kassasysteem voor Restaurant en Grand Café:

 • Het is mogelijk om oneindig nieuwe menu’s en gerechten toe te voegen in het kassasysteem
 • Voor ieder gerecht en menu kan een vaste prijs ingesteld worden
 • Keukenbonnen worden automatisch verdeeld per bereidingswijze (voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht)
 • Keukenbonnen kunnen gesplitst worden op verschillende printers: warme of koude keuken
 • Je kunt een menukeuze of gang in de wacht zetten: dessert later kiezen
 • Speciale wensen, als allergieën of saus apart, kunnen als extra melding geregistreerd worden in dit kassasysteem.
 • Naar wens zijn standaardkeuzes in te voeren, zoals bereidingswijze per gerecht of sauskeuze.
 • Bij het invoeren van een bestelling weet het kassasysteem welk product bij welke gang hoort.
 • “Touchkitchen” (aanvullende tool) is eenvoudig te koppelen: een videoscherm in de keuken met de producten per bestelling en bereidingswijze. Print aparte bon na bereiding voor de uitgifte bediening en de bestelling wordt in het systeem afgevinkt.
 • Met dit afrekensysteem werk je snel en foutloos
 • Je kunt per medewerker een bestelling registreren
 • Urenregistratie van personeel is mogelijk door inklokken/uitklokken, inclusief pauzeregistratie
 • Overzicht van tafels die in gebruik zijn of bepaalde tijd niets besteld hebben
 • “PocketTouch” (aanvullende tool) is eenvoudig te koppelen: aan tafel kunnen bestellingen opgenomen worden met een Android of Apple tablet of ander device. De werkbonnen worden direct in de bar of keuken afgedrukt, waarmee je tijd en geld bespaart.
 • Voor je administratie: de “Online BackOffice” (gekoppelde tool) geeft eenvoudig inzicht in je omzet, betaalwijzen, BTW en marges en zet dit automatisch om in rapportages per periode

TouchPoint betrouwbaarheid…

Als de stroom uitvalt en de vriezer ontdooit, kan je rekenen op TouchPoint. Wanneer de kassa’s (en de lichten) weer aan gaan zul je merken dat er geen gegevens verloren zijn gegaan. Het systeem is robuust en crasht niet, wat betekent dat er geen verkoopgegevens verloren gaan.

Ziet er goed uit…

TouchPoint is voorzien van opvallende touchscreen weergave met 1500 instellingen. Het is een van de meest flexibele softwarepakketten op de markt.

Wil je kassa’s aanpassen aan de tafelkleden of uw huisstijl? TouchPoint kan worden aangepast met behulp van een brede selectie van kleuren en achtergronden. Je kan ook vragen om een op maat gemaakt ontwerp.

Laat je niet te stoppen…

Net als jouw bedrijf, zitten de mensen bij ICR Touch niet stil. Met de jaarlijkse software-updates komen er gemiddeld zo’n zestig nieuwe functies bij. Het is ook mogelijk om scripts te laten schrijven waarmee TouchPoint aan bijna al jouw wensen of eisen kan voldoen.

De POS Specialist heeft al vele restaurants en grand café’s gedegen advies gegeven over de optimale invulling van het afrekenproces.

Neem via de onderstaande knop contact op en laat u adviseren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

Contact opnemen

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
 • Grafische tafelplattegronden
 • Gangenmenu verkoop met wachtfunctie (Dessert word later gekozen)
 • Bakwijze of formaat vraag bij registratie
 • Tafelreservering
 • Artikel samenstelling voor bijvoorbeeld Pizza’s
 • Klantbeheer
 • Cadeaubon verkoop/inname
 • Touchscreen computer

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?