De alles-in-een kassa voor jouw horecazaak

Kies voor een eenvoudig kassasysteem in jouw restaurant, cafetaria, bar, lunchroom, café, sportkantine of bedrijfsrestaurant.

Een horeca kassa met ICRTouch software werkt makkelijk voor iedereen » gratis demo

Het alles-in-een kassasysteem.

Restaurant, cafetaria, bar, lunchroom, cafe, sportkantine of bedrijfsrestaurant.
ICRTouch kassasoftware is ervoor gemaakt.
Kassa

Een kassa die eenvoudig in gebruik is en toch alle functies heeft? ICRTouch kassa is een snel en makkelijk te leren betrouwbaar kassasysteem.

Mobiel

PocketTouch is een professionele papiervrije manier om bestellingen op te nemen. Een draagbare oplossing, speciaal ontwikkeld voor de horeca.

Rapportage

Zelf online rapportages samenstellen en visueel weergeven. Eenvoudig gegevens exporteren naar XLS of PDF en koppel je boekhouding voor nog meer gemak.

Keuken scherm

Nóg makkelijker bestellingen verwerken met TouchKitchen. Bestellingen voor de bar of keuken worden georganiseerd op een scherm voor eenvoudig beheer.

Menu schermen

TouchMenu synchroniseert met je kassa om live digitaal het aangeboden menu weer te geven. Altijd up-to-date, altijd de juiste voorraad en altijd de juiste prijs.

Eigen bestel site

Online winkel voor afhalen of bezorgen. Professioneel en sluit naadloos aan op je kassasysteem. Vaste kosten en geen percentage van je bezorgomzet afdragen.

Afhaal scherm

CollectionPoint toont openstaande bestellingen op een scherm. Klanten kunnen de status van hun bestelling volgen. Overzichtelijk en klantvriendelijk.

Beheer

Je kassa op afstand beheren en wijzigingen aanbrengen. Ideaal voor horeca met één of meerdere kassa’s of filialen. Zo houd jij het overzicht.

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?

Enkele van onze klanten

Betaal alléén voor wat je gebruikt met ICRTouch horeca kassa

Een kassa met ICRTouch software helpt jou om je horecabedrijf te automatiseren. Met de ICRTouch kassa kies je voor overzicht, gemak en efficiënter werken. De software biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke onderdelen in je kassasysteem je gebruikt. Zo betaal je nooit te veel voor jouw kassasoftware.

Begin alleen met wat je nodig hebt. Een groot voordeel is met ICRTouch, je kunt je horeca kassa altijd nog naar wens uitbreiden.

  • Snel te leren, geen cursus voor nodig

  • Eenvoudig uitbreiden en snel op schalen

  • Betaal niet meer dan nodig

  • Inclusief helpdesk

Betaal voor wat je gebruikt.

ICRTouch kassasoftware om je horecabedrijf te automatiseren. Bepaal zelf welke onderdelen je nodig hebt en betaal niet te veel.

Je begint met de horeca kassa en kunt altijd uitbreiden!

  • Snel te leren, geen cursus voor nodig

  • Eenvoudig uitbreiden en snel op schalen

  • Betaal niet meer dan nodig

  • Inclusief helpdesk

Installaties wereldwijd +
0

Welk pakket kies je?

Hardware bundels nodig?