ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Handheld
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR Tapas
Bezig met versturen
ICR TouchPoint tapas restaurant

Zoek jij ook een betrouwbaar en makkelijk kassasysteem voor Tapas Restaurant?
Lees dan snel verder om te zien waarom de ICR Touchpoint al door veel tapas restaurants naar volle tevredenheid gebruikt wordt!
De ICR Touchpoint kan geheel worden ingericht op basis van de wensen van uw specifieke bedrijf. Met name voor tapas restaurants zijn deze functionaliteiten een groot voordeel.
Denk hierbij o.a. het oneindig kunnen toevoegen van gerechten met een eigen prijs en het opdelen van de keukenbonnen voor de koude en warme keuken. Onder aan deze pagina vindt u een opsomming van de vele specifieke mogelijkheden waarover we u van goed advies kunnen voorzien. Daarnaast verzekeren we u dat de kassa direct in gebruik kan worden genomen. Het kassasysteem werkt eenvoudig maar is een geavanceerd systeem dat er voor zorgt dat uw afrekenproces professioneel ingericht is.

ICR TouchPoint kassasysteem voor Tapas Restaurant

De kassa ICR Touchpoint wordt veel gebruikt in restaurants, tapas restaurants, cafetaria’s, bars, grand cafés en door cateringbedrijven. Zoals gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos waardoor de ICR Touchpoint een duurzame keuze is, dit kassasysteem groeit met uw bedrijf mee.
Mocht het voor uw tapas restaurant nodig zijn dan is het mogelijk om gasten te laten bestellen aan tafel via een “zelf order tool”. Vervolgens kan, afhankelijk van uw organisatie, er voor gekozen worden om de bonnen voor de koude en warme keuken op de desbetreffende plek te laten printen. Dit en vele andere mogelijkheden zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering.

ICR Touchpoint is hét kassasysteem voor Tapas Restaurant eigenaren vanwege het gebruiksgemak en de snelle afhandeling van bestellingen en betalingen. We begrijpen dat u een overwogen beslissing wilt nemen over een eventueel nieuw kassasysteem.
Vraag hieronder een offerte aan en laat de POS Specialist u adviseren over de vele opties.

Offerte aanvragen

De voordelen van een ICR TouchPoint kassasysteem voor Tapas Restaurant eigenaren:

 • Je kunt oneindig veel tapasgerechten registreren in dit kassasysteem voor Tapas Restaurants
 • Losse gerechten voer je in tegen € 0,- tarief
 • Per tapasgerecht kun je een vaste prijs registreren
 • Keukenbonnen worden automatisch verdeeld per bereidingswijze (grill / frituur / pannen)
 • “Touchkitchen” (aanvullende tool) is eenvoudig te koppelen: een videoscherm in de keuken met de producten per bestelling en bereidingswijze. Print aparte bonnen na bereiding voor de uitgifte/bediening en de bestelling wordt in het systeem afgevinkt.
 • Naar wens zijn standaard keuzes in te voeren, zoals bereidingswijze per gerecht of sauskeuze
 • Met dit afrekensysteem werk je snel en foutloos
 • Je kunt per medewerker bestellingen registreren
 • Urenregistratie van personeel is mogelijk door inklokken/uitklokken, inclusief pauzeregistratie
 • Overzicht van tafels die in gebruik zijn of bepaalde tijd niets besteld hebben
 • “PocketTouch” (aanvullende tool) is eenvoudig te koppelen: aan tafel kunnen bestellingen opgenomen worden met een Android of Apple tablet of ander device. De werkbonnen worden direct in de bar of keuken afgedrukt, waarmee je tijd en geld bespaart.
 • Voor je administratie: de “Online BackOffice” (gekoppelde tool) geeft eenvoudig inzicht in je omzet, betaalwijzen, BTW en marges en zet dit automatisch om in rapportages per periode.

TouchPoint betrouwbaarheid…

Als de stroom uitvalt en de vriezer ontdooit, kan je rekenen op TouchPoint. Wanneer de kassa’s (en de lichten) weer aan gaan zul je merken dat er geen gegevens verloren zijn gegaan. Het systeem is robuust en crasht niet, wat betekent dat er geen verkoopgegevens verloren gaan.

Ziet er goed uit…

TouchPoint is voorzien van opvallende touchscreen weergave met 1500 instellingen. Het is een van de meest flexibele softwarepakketten op de markt.

Wil je kassa’s aanpassen aan de tafelkleden of uw huisstijl? TouchPoint kan worden aangepast met behulp van een brede selectie van kleuren en achtergronden. Je kan ook vragen om een op maat gemaakt ontwerp.

Laat je niet te stoppen…

Net als jouw bedrijf, zitten de mensen bij ICR Touch niet stil. Met de jaarlijkse software-updates komen er gemiddeld zo’n zestig nieuwe functies bij. Het is ook mogelijk om scripts te laten schrijven waarmee TouchPoint aan bijna al jouw wensen of eisen kan voldoen.

De mogelijkheden van het kassasysteem voor Tapas Restaurant eigenaren en medewerkers eens vrijblijvend bespreken? Neem contact op met een specialist in kassasystemen die toegepast worden in de horeca.

Contact opnemen

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
 • Grafische tafelplattegronden
 • Gangenmenu verkoop met wachtfunctie (Dessert word later gekozen)
 • Bakwijze of formaat vraag bij registratie
 • Tafelreservering
 • Artikel samenstelling voor bijvoorbeeld Pizza’s
 • Klantbeheer
 • Cadeaubon verkoop/inname
 • Touchscreen computer

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?