ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Handheld
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR Horeca
Bezig met versturen
ICR TouchPoint horeca

ICRTouch’s vlaggenschip TouchPoint is moeiteloos te gebruiken, betrouwbaar, razendsnel en heeft zichzelf ruimschoots bewezen in diverse branches waaronder in de horeca met ICR TouchPoint horeca. TouchPoint is meer dan 15 jaar geleden ontwikkeld en (met dank aan de jaarlijkse software-updates) blijft het vooruitstrevend.
Wij zijn ervan overtuigd: TouchPoint is de meest betrouwbare POS-software in zijn soort op de markt. ICR Touch heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en leveren van POS-systemen. Door te kiezen voor ICR TouchPoint horeca bent u verzekerd van een efficiënte en betrouwbaar kassasysteem.

ICR TouchPoint horeca

Het kassasysteem kan worden aangepast aan jouw bedrijf: van een enkele terminal in een klein café of restaurant tot groot restaurant met meerdere afdelingen of keten met meerdere zaken.

ICR TouchPoint horeca is eenvoudig te gebruiken en vereist minimale training. Nieuwe- en parttime medewerkers kunnen er snel met vertrouwen mee werken, dit bespaart tijd en het maximaliseert de omzet.

Vertrouw op TouchPoint om de juiste vragen op het juiste moment te stellen, zodat je weet dat verkoopkansen niet worden gemist. Wanneer een item wordt geregistreerd, vraagt ICR TouchPoint horeca het personeel om te vragen naar bijvoorbeeld bakwijze of formaat van een drankje. Hiermee kan je meer omzet genereren.

ICR TouchPoint is te combineren met Pockettouch en TouchOffice Web om meer uit jouw kassa te kunnen halen.

TouchPoint betrouwbaarheid…

Als de stroom uitvalt en de vriezer ontdooit, kan je rekenen op TouchPoint. Wanneer de kassa’s (en de lichten) weer aan gaan zul je merken dat er geen gegevens verloren zijn gegaan. Het systeem is robuust en crasht niet, wat betekent dat er geen verkoopgegevens verloren gaan.

Ziet er goed uit…

TouchPoint is voorzien van opvallende touchscreen weergave met 1500 instellingen. Het is een van de meest flexibele softwarepakketten op de markt.

Wil je kassa’s aanpassen aan de tafelkleden of uw huisstijl? TouchPoint kan worden aangepast met behulp van een brede selectie van kleuren en achtergronden. Je kan ook vragen om een op maat gemaakt ontwerp.

Laat je niet te stoppen…

Net als jouw bedrijf, zitten de mensen bij ICR Touch niet stil. Met de jaarlijkse software-updates komen er gemiddeld zo’n zestig nieuwe functies bij. Het is ook mogelijk om scripts te laten schrijven waarmee TouchPoint aan bijna al jouw wensen of eisen kan voldoen.

Contact opnemen
Download Android software

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
  • Grafische tafelplattegronden
  • Gangenmenu verkoop met wachtfunctie (Dessert word later gekozen)
  • Bakwijze of formaat vraag bij registratie
  • Tafelreservering
  • Artikel samenstelling voor bijvoorbeeld Pizza’s
  • Klantbeheer
  • Cadeaubon verkoop/inname
  • Touchscreen computer

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?