ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Handheld
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR Tapas
Bezig met versturen
Kassa tapas restaurant

Zoekt u een betrouwbaar en efficiënt horeca kassasysteem voor uw tapas restaurant?
Eentje die uw werkzaamheden gemakkelijker maakt en is toegespitst op juist die uitdagingen die u als tapas restauranteigenaar het hoofd moet bieden?

Laat u dan adviseren door POS Specialist. Dé specialist als het gaat om kassa- of afrekensystemen voor de horeca. Al ruim 18 jaar.

Welk afrekensysteem past bij uw tapas restaurant? 

Er zijn veel verschillende kassasystemen voor de horeca (waaronder tapas restaurants) op de markt. Deze systemen verschillen in prijs, maar ook in gebruiksgemak en betrouwbaarheid. POS Specialist helpt horecaondernemers al ruim 18 jaar bij het maken van een geschikte keuze voor een kassa- of betaalsysteem. Als specialist wegen wij alle voor- en nadelen van de kassasystemen op de huidige markt af. Uiteraard toegespitst op uw wensen en budget.

Niet voor niets weten vele horecaondernemers ons al jaren te vinden voor kassasysteem advies op maat.

POS Specialist biedt horecaondernemers

 • Advies op maat gericht op uw tapasrestaurant
 • Laagdrempelig, persoonlijk contact
 • Korte levertijden
 • Ruim 18 jaar ervaring
 • Vrijblijvende offerte

Welke functionaliteiten bieden onze tapasrestaurantkassa’s?

POS Specialist adviseert u graag over de mogelijke modellen afrekensystemen en aanvullende tools voor het samenstellen van het ideale kassasysteem voor uw tapasrestaurant. Door de ruime mogelijkheid aan merken, modellen en koppelingen, is er altijd een kassa dat bij uw restaurant past.

Zo bieden wij onder andere de makkelijk te koppelen tools voor:

 • het opnemen van bestellingen aan tafel met een i-Pad of ander device. De werkbonnen worden direct in de bar of keuken afgedrukt, waardoor u tijd en geld bespaart.
 • een videoscherm in de keuken met de producten per bestelling en de bereidingswijze. Hiermee print u aparte bonnen na bereiding voor de uitgifte/bediening waarna de bestelling in het systeem wordt afgevinkt.
 • een gemakkelijke administratie. Deze koppeling geeft eenvoudig inzicht in uw omzet, betaalwijzen, BTW en marges en zet dit automatisch om in rapportages per periode.

 

Wilt u ook graag vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
 • Grafische tafelplattegronden
 • Gangenmenu verkoop met wachtfunctie (Dessert word later gekozen)
 • Bakwijze of formaat vraag bij registratie
 • Tafelreservering
 • Artikel samenstelling voor bijvoorbeeld Pizza’s
 • Klantbeheer
 • Cadeaubon verkoop/inname
 • Touchscreen computer

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?