ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Handheld
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR Tapas
Bezig met versturen
Kassa voor uw bar, café of club

Wilt u graag efficiënter werken in uw bar, café of club? Kies dan voor een afrekensysteem dat is toegespitst op de bedrijfsvoering van uw horecagelegenheid.

Welk kassasysteem past bij uw bar, café of club?

Er zijn veel verschillende kassasystemen voor bars, cafés en clubs op de markt. Deze kassa’s verschillen niet alleen in prijs, maar ook in gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn er kassasystemen waar extra koppelingen aan toe kunnen worden gevoegd, zodat het systeem helemaal is aan te passen naar uw wensen als uitbater.

Het onderling vergelijken van alle kassasystemen kost veel tijd en energie. Tijd die u waarschijnlijk niet heeft als ondernemer.

Laat u dan ook vrijblijvend adviseren door POS Specialist. Wij zijn al ruim 18 jaar dé specialist als het gaat om kassa- of afrekensystemen voor de horeca, waaronder ook bars, cafés en clubs.

Wat bieden de afrekensystemen van POS Specialist voor café-, bar- en clubeigenaren?

POS Specialist biedt met haar ruime aanbod betaalsystemen veel functionaliteiten waarmee u sneller en efficiënter werkt.

Zo biedt een kassa via POS Specialist u:

 • Een goed overzicht van barbonnen van klanten die op rekening bestellen
 • Overzichtelijke kassabon voor uw klant en eigen controle door medewerkers.
 • Upselling: bij het invoeren van een drankbestelling krijgt u bijvoorbeeld eerst de melding voor de grotere variant of iets erbij. De klant krijgt de keuze wat hij wil bestellen.
 • Het eenvoudig toevoegen van standaard menukeuzes.
 • Een administratie tool voor inzicht in uw omzet, betaalwijzen, BTW en marges. Het systeem zet dit automatisch om in rapportages per periode.

Waarom kiezen horecaondernemers voor een betaalsysteem via POS Specialist?

Omdat POS Specialist staat voor:

 • Advies op maat gericht op uw bar, café of club
 • Laagdrempelig, persoonlijk contact
 • Korte levertijden
 • Ruim 18 jaar ervaring
 • Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd welk kassasysteem qua budget en specificaties het best bij uw bar, café of club past?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of demonstratie.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
 • Grafische tafelplattegronden
 • Gangenmenu verkoop met wachtfunctie (Dessert word later gekozen)
 • Bakwijze of formaat vraag bij registratie
 • Tafelreservering
 • Artikel samenstelling voor bijvoorbeeld Pizza’s
 • Klantbeheer
 • Cadeaubon verkoop/inname
 • Touchscreen computer

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?