ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Handheld

Offerte aanvragen | ICR Cafe/Bar/Club
Bezig met versturen
ICR TouchPoint voor Bar / Cafe / Club

Zoek jij ook een betrouwbaar en makkelijk kassasysteem voor Café, Bar of Club?
Laat u adviseren door een specialist en u bent verzekerd van een optimaal afrekenproces in uw bedrijf!
De POS Specialist werkt met het merk ICR en levert de kassa ICR Touchpoint tot volle tevredenheid aan diverse horecazaken.
De kassa kan direct door u in gebruik worden genomen. Het betreft een eenvoudig, maar slim afrekensysteem dat erg snel werkt terwijl het daarnaast ook veel overzicht geeft aan uw bedrijf. Een groot voordeel is ook dat de ICR Tocuhpoint volledig op basis van uw bedrijf en specifieke wensen ingericht kan worden. Dit maakt het automatisch erg efficiënt en flexibel.

De kassa ICR Touchpoint wordt veel gebruikt als kassasysteem voor café, cafetaria’s, bars, restaurants en cateringbedrijven. Dankzij een modern kassasysteem als de ICR Touchpoint kunnen klanten altijd snel en eenvoudig bediend worden terwijl het afrekenproces soepel verloopt. Kies ook voor de ICR Touchpoint als u op zoek bent naar een makkelijk en betrouwbaar kassasysteem in uw horeca zaak, de POS Specialist voorziet u graag van advies op maat!

Vraag eenvoudig een scherpe offerte aan via onderstaande knop.

Offerte aanvragen

De voordelen van het ICR TouchPoint kassasysteem voor café, bar en club eigenaren:

 • Dit kassasysteem print productiebonnen of werkbonnen voor de bar en keuken.
 • Mobiel werken met Android of Apple tablet/telefoon.
 • Automatische sortering op productcategorie op werkbonnen voor de bar en keuken.
 • Je kunt eenvoudig standaard menukeuzes invoeren.
 • In dit systeem geef je tafels een naam, aangezien mensen niet op een vaste plek zitten.
 • Speciale wensen, als met ijs of zonder citroen, kunnen als extra melding geregistreerd worden in dit kassasysteem.
 • Met dit afrekensysteem werk je snel en foutloos.
 • Overzichtelijke kassabon voor je klant en eigen controle door medewerkers.
 • Je kunt per medewerker een bestelling registreren.
 • Urenregistratie van personeel is mogelijk door inklokken/uitklokken, inclusief pauzeregistratie.
 • Upselling: bij het invoeren van een drankbestelling krijg je bijvoorbeeld eerst de melding voor de grotere variant of iets erbij. De klant krijgt dan de keuze wat hij wil bestellen.
 • Een goed overzicht van barbonnen van klanten die op rekening mogen bestellen.
 • Voor je administratie: de “Online BackOffice” (gekoppelde tool) geeft eenvoudig inzicht in je omzet, betaalwijzen, BTW en marges en zet dit automatisch om in rapportages per periode.

TouchPoint betrouwbaarheid…

Als de stroom uitvalt en de vriezer ontdooit, kan je rekenen op TouchPoint. Wanneer de kassa’s (en de lichten) weer aan gaan zul je merken dat er geen gegevens verloren zijn gegaan. Het systeem is robuust en crasht niet, wat betekent dat er geen verkoopgegevens verloren gaan.

Ziet er goed uit…

TouchPoint is voorzien van opvallende touchscreen weergave met 1500 instellingen. Het is een van de meest flexibele softwarepakketten op de markt.

Wil je kassa’s aanpassen aan de tafelkleden of uw huisstijl? TouchPoint kan worden aangepast met behulp van een brede selectie van kleuren en achtergronden. Je kan ook vragen om een op maat gemaakt ontwerp.

Laat je niet te stoppen…

Net als jouw bedrijf, zitten de mensen bij ICR Touch niet stil. Met de jaarlijkse software-updates komen er gemiddeld zo’n zestig nieuwe functies bij. Het is ook mogelijk om scripts te laten schrijven waarmee TouchPoint aan bijna al jouw wensen of eisen kan voldoen.

Neem contact op en laat uw geheel vrijblijvend informeren over hét kassasysteem voor café, bar en club eigenaren.

Contact opnemen

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
 • Grafische tafelplattegronden
 • Tafels namen geven
 • Formaat vraag bij registratie
 • Rekeningen splitsen
 • Artikel samenstelling voor bijvoorbeeld mix dranken
 • Klantbeheer
 • Bedienden registratie
 • Touchscreen computer

 

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet tussen? Mail ons!

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?