De alles-in-een kassa voor jouw horecazaak

Kies voor een eenvoudig kassasysteem in jouw restaurant, cafetaria, bar, lunchroom, café, sportkantine of bedrijfsrestaurant.

Een horeca kassa met ICRTouch software werkt makkelijk voor iedereen » gratis demo

Het alles-in-een kassasysteem.

Restaurant, cafetaria, bar, lunchroom, cafe, sportkantine of bedrijfsrestaurant.
ICRTouch kassasoftware is ervoor gemaakt.
Kassa

Een kassa die eenvoudig in gebruik is en toch alle functies heeft? ICRTouch kassa is een snel en makkelijk te leren betrouwbaar kassasysteem.

Mobiel

PocketTouch is een professionele papiervrije manier om bestellingen op te nemen. Een draagbare oplossing, speciaal ontwikkeld voor de horeca.

Rapportage

Zelf online rapportages samenstellen en visueel weergeven. Eenvoudig gegevens exporteren naar XLS of PDF en koppel je boekhouding voor nog meer gemak.

Keuken scherm

Nóg makkelijker bestellingen verwerken met TouchKitchen. Bestellingen voor de bar of keuken worden georganiseerd op een scherm voor eenvoudig beheer.

Menu schermen

TouchMenu synchroniseert met je kassa om live digitaal het aangeboden menu weer te geven. Altijd up-to-date, altijd de juiste voorraad en altijd de juiste prijs.

Eigen bestel site

Online winkel voor afhalen of bezorgen. Professioneel en sluit naadloos aan op je kassasysteem. Vaste kosten en geen percentage van je bezorgomzet afdragen.

Afhaal scherm

CollectionPoint toont openstaande bestellingen op een scherm. Klanten kunnen de status van hun bestelling volgen. Overzichtelijk en klantvriendelijk.

Beheer

Je kassa op afstand beheren en wijzigingen aanbrengen. Ideaal voor horeca met één of meerdere kassa’s of filialen. Zo houd jij het overzicht.

MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?

Enkele van onze klanten

Betaal alléén voor wat je gebruikt met ICRTouch horeca kassa

Een kassa met ICRTouch software helpt jou om je horecabedrijf te automatiseren. Met de ICRTouch kassa kies je voor overzicht, gemak en efficiënter werken. De software biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke onderdelen in je kassasysteem je gebruikt. Zo betaal je nooit te veel voor jouw kassasoftware.

Begin alleen met wat je nodig hebt. Een groot voordeel is met ICRTouch, je kunt je horeca kassa altijd nog naar wens uitbreiden.

 • Snel te leren, geen cursus voor nodig

 • Eenvoudig uitbreiden en snel op schalen

 • Betaal niet meer dan nodig

 • Inclusief helpdesk

Betaal voor wat je gebruikt.

ICRTouch kassasoftware om je horecabedrijf te automatiseren. Bepaal zelf welke onderdelen je nodig hebt en betaal niet te veel.

Je begint met de horeca kassa en kunt altijd uitbreiden!

 • Snel te leren, geen cursus voor nodig

 • Eenvoudig uitbreiden en snel op schalen

 • Betaal niet meer dan nodig

 • Inclusief helpdesk

Installaties wereldwijd +
0

Welk pakket kies je?

Waarom een horeca kassa van POS Specialist?

Horeca kassa en afrekensystemen van POS Specialist

Meer gemak voor personeel en tijd besparen met een Horeca Kassa van POS Specialist

Als horecaondernemer wil je zo goed en efficiënt mogelijk kunnen werken. Je gasten netjes en snel bedienen en geen fouten maken op de werkvloer. Zo richt je je keuken optimaal in en wil je jouw personeel zo makkelijk mogelijk bestellingen laten opnemen.

Tijd en geld besparen

Dan kies je voor een kassasysteem dat jou helpt met meer gemak en waarmee je tijd en dus ook geld bespaart. Minder fouten maken en gastvrije beleving in jouw restaurant of horecazaak.

Een horeca kassa kopen

De Horeca Kassa van POS Specialist is dan de beste keuze. Wij adviseren het merk IRC Touch voor de Horeca. Efficiënt werken betekent minder personeel en jij houdt als eigenaar meer overzicht. Ook handig voor je administratie.

De Horeca Kassa is betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

POS Specialist is een kleinschalig bedrijf dat de tijd voor jou neemt en een perfecte service levert.

Wil jij meer informatie of een demo zien? Maak dan een afspraak met POS Specialist.

De voordelen van een horeca kassa van POS Specialist

 • Onafhankelijk advies op maat
 • Een horeca betaalsysteem binnen uw budget
 • Ruime keuze uit verschillende merken horeca kassa’s, toegespitst op uw bedrijfsvoering
 • Service en onderhoud
 • Snelle levering

ICR Touchoint is de ideale kassa voor elke horecazaak

Een betrouwbare kassa betekent dat wanneer de stroom uitvalt, je kassa gewoon actief blijft en je bent geen bonnen of verkoopcijfers kwijt. Daarom leveren wij de ICR Touchpoint kassa aan horeca door heel Nederland. ICR Touchpoint is een robuust kassasysteem dat niet crasht en eenvoudig is in gebruik. Een ideale kassa voor elke horecazaak.

Overzicht op je touchscreen

De ICR TouchPoint kassa heeft een overzichtelijke touchscreen. Je kunt de weergave zelf bepalen en met wel 1500 instellingen. Deze horeca kassa werkt perfect dankzij het flexibele softwarepakket.

Flexibel betekent dat je jouw kassa helemaal kunt aanpassen naar jouw instellingen met opties, knoppen, producten, logo en kleuren. POS Specialist kan jouw ICR Touchpoint kassa helemaal naar jouw wens instellen met standaard kleuren en achtergronden tot een op maat gemaakt ontwerp.

Jouw slimme horeca kassa

Kassasystemen worden steeds slimmer en uitgebreider in functionaliteit. Het merk ICR Touch biedt jaarlijkse software updates om jouw horeca kassa nóg beter te laten werken.

Wil je extra functies? Vraag POS Specialist naar de mogelijkheden voor een ICR Touchpoint horeca kassa die perfect aansluit bij jouw horecazaak, restaurant of grand café.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de beste kassa voor jouw horecazaak. Of maak een afspraak voor een demo op locatie.

Voordelen van de Horeca Kassa van POS Specialist

 • Minder fouten, meer overzicht
 • Eenvoudige touch screen kassa
 • Geen bonnetjes kwijt in de keuken
 • Keukenvideo geeft overzicht voor de kok
 • Efficiënter werken met handhelds
 • Al je gegevens terugvinden voor je administratie
 • Veilige opslag van data in de cloud
 • Bestellingen in de wachtrij op groot scherm

Enkele van onze klanten