Horeca kassa en afrekensystemen van POS Specialist

Meer gemak voor personeel en tijd besparen met een Horeca Kassa van POS Specialist

Als horecaondernemer wil je zo goed en efficiënt mogelijk kunnen werken. Je gasten netjes en snel bedienen en geen fouten maken op de werkvloer. Zo richt je je keuken optimaal in en wil je jouw personeel zo makkelijk mogelijk bestellingen laten opnemen.

Tijd en geld besparen

Dan kies je voor een kassasysteem dat jou helpt met meer gemak en waarmee je tijd en dus ook geld bespaart. Minder fouten maken en gastvrije beleving in jouw restaurant of horecazaak.

Een horeca kassa kopen

De Horeca Kassa van POS Specialist is dan de beste keuze. Wij adviseren het merk IRC Touch voor de Horeca. Efficiënt werken betekent minder personeel en jij houdt als eigenaar meer overzicht. Ook handig voor je administratie.

De Horeca Kassa is betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

POS Specialist is een kleinschalig bedrijf dat de tijd voor jou neemt en een perfecte service levert.

Wil jij meer informatie of een demo zien? Maak dan een afspraak met POS Specialist.

In de horecabranche heb je een efficiënt en betrouwbaar kassasysteem nodig. Makkelijk in gebruik en waar je eenvoudig je administratie aan kunt koppelen.

POS Specialist levert kassa’s en afrekensystemen aan horecazaken door heel Nederland.

Wil je een nieuwe horeca kassa kopen, kijk dan goed naar de functionaliteit, het gebruiksgemak en natuurlijk de prijs. Kies de kassa die het best bij jouw horecazaak past. Groot of klein, veel of weinig personeel, wel of geen keuken en wil je een koppeling met je administratie? POS Specialist adviseert je de beste oplossing voor een horeca kassa.

Welk kassasysteem past bij jouw horeca onderneming?

Al bijna 20 jaar adviseren wij horecaondernemers op het gebied van kassa’s en afrekensystemen. POS Specialist levert een betrouwbaar betaalsysteem voor jouw horecazaak, met altijd een optimale service.

Tevreden klanten vinden wij het belangrijkst. Je kunt vertrouwen op de ervaring van POS Specialist. Wij kennen de voor- en nadelen van alle kassasystemen die momenteel op de markt zijn. Ons advies is altijd toegespitst op jouw wensen en budget.

Een horecakassa van POS Specialist is een weloverwogen keuze waar je geen spijt van krijgt. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

De voordelen van een horeca kassa van POS Specialist

 • Onafhankelijk advies op maat
 • Een horeca betaalsysteem binnen uw budget
 • Ruime keuze uit verschillende merken horeca kassa’s, toegespitst op uw bedrijfsvoering
 • Service en onderhoud
 • Snelle levering

ICR Touchoint is de ideale kassa voor elke horecazaak

Een betrouwbare kassa betekent dat wanneer de stroom uitvalt, je kassa gewoon actief blijft en je bent geen bonnen of verkoopcijfers kwijt. Daarom leveren wij de ICR Touchpoint kassa aan horeca door heel Nederland. ICR Touchpoint is een robuust kassasysteem dat niet crasht en eenvoudig is in gebruik. Een ideale kassa voor elke horecazaak.

Overzicht op je touchscreen

De ICR TouchPoint kassa heeft een overzichtelijke touchscreen. Je kunt de weergave zelf bepalen en met wel 1500 instellingen. Deze horeca kassa werkt perfect dankzij het flexibele softwarepakket.

Flexibel betekent dat je jouw kassa helemaal kunt aanpassen naar jouw instellingen met opties, knoppen, producten, logo en kleuren. POS Specialist kan jouw ICR Touchpoint kassa helemaal naar jouw wens instellen met standaard kleuren en achtergronden tot een op maat gemaakt ontwerp.

Jouw slimme horeca kassa

Kassasystemen worden steeds slimmer en uitgebreider in functionaliteit. Het merk ICR Touch biedt jaarlijkse software updates om jouw horeca kassa nóg beter te laten werken.

Wil je extra functies? Vraag POS Specialist naar de mogelijkheden voor een ICR Touchpoint horeca kassa die perfect aansluit bij jouw horecazaak, restaurant of grand café.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de beste kassa voor jouw horecazaak. Of maak een afspraak voor een demo op locatie.

Afspraak maken
Download Android software
Horeca kassa
Vraag nu een offerte aan
Offerte aanvragen | ICR Horeca
Bezig met versturen

Voordelen van de Horeca Kassa van POS Specialist

 • Minder fouten, meer overzicht
 • Eenvoudige touch screen kassa
 • Geen bonnetjes kwijt in de keuken
 • Keukenvideo geeft overzicht voor de kok
 • Efficiënter werken met handhelds
 • Al je gegevens terugvinden voor je administratie
 • Veilige opslag van data in de cloud
 • Bestellingen in de wachtrij op groot scherm
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
ICR Touchpoint Handheld

Netwerk

Je kan kiezen voor een netwerk van meerdere afrekensystemen, met allen een eigen schermindeling of plattegrond per locatie. Naast vaste afrekenpunten kan het netwerk worden uitgebreid met Pockettouch handhelds om direct aan tafel bij jouw gast de bestelling of betaling af te handelen.

Eenvoudig in gebruik

TouchPoint kan aangepast worden aan de wensen van jou als gebruiker. Toetsen kunnen naar wens groter of kleiner worden gemaakt. Functies die niet worden gebruikt, kunnen worden uitgeschakeld en zorgen voor een duidelijke weergave van alleen de benodigde functies en toetsen.

Ondersteuning en Service

TouchPoint biedt de mogelijkheid om op afstand ondersteuning te verkrijgen. Zo kunnen onze specialisten in het geval van een vraag of gewenste aanpassing met je meekijken of wijzigingen voor jou doorvoeren. Voor een optimaal werkend systeem, adviseren wij een service abonnement. Hierin valt onder andere telefonische en online ondersteuning, updates en jaarlijks onderhoud op jouw hardware.

Rapportages

Met TouchPoint kan je rapporten opvragen van de dag of per periode. Wens jij meer informatie uit jouw kassa zoals zelf samengestelde rapporten? Dan is TouchOffice Web een uitstekende toevoeging.

Bijzondere oplossingen

TouchPoint kan worden ingezet als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van pictogrammen en extra navraag in het afrekenproces. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen licentiekosten

ICT Touchpoint is een eenmalige aanschaf. Heb jij de TouchPoint aangeschaft, dan kan je zonder licentiekosten gebruik blijven maken van het systeem.

Gebruikers

Per gebruiker of medewerker kan een eigen login aangemaakt worden waaraan bevoegdheden gekoppeld kunnen worden zoals rapportage, correcties, gratis verstrekkingen en programmeermogelijkheden.

Randapparatuur

Afhankelijk van de apparatuur is het mogelijk om bijvoorbeeld een klantendisplay, geldlade, keukenprinter, barprinter of bediendeslot aan te sluiten op jouw TouchPoint systeem
ICR-Titan Touchpoint Kassa Horeca
Overige functionaliteiten
 • Grafische tafel plattegrond
 • Gangenmenu verkoop met wachtfunctie (dessert wordt later gekozen)
 • Bakwijze of formaat vraag bij registratie
 • Tafelreservering
 • Samenstelling product (bijvoorbeeld pizza’s)
 • Klantbeheer
 • Cadeaubon verkoop en inname
 • Eenvoudige Touchscreen computer

Er zijn nog veel meer keuzes. Laat ons weten welke functionaliteit voor jouw horeca kassa belangrijk is.

Neem contact op
MEER INFORMATIE OF DEMONSTRATIE?