Complete kassa

Een kassa heeft bijna elke verkopende ondernemer nodig om direct aan consumenten te verkopen. Ben jij opzoek naar een eenvoudig, voordelig en compleet kassasysteem?

Met deze kassa heb je alle functionaliteiten en service

Breedbeeld kassasysteem ICRTouch Touchpoint

Voordelen van de Budget kassa

Voordelig kassasysteem

POS Specialist help slimme ondernemers hun winkel of horeca te automatiseren. Met deze systemen worden verkopen en de daaraan gerelateerde zaken geautomatiseerd. Denk aan boekhouding, keukenschermen een eigen bezorg platform of ticket en entree controle. 

Ben je opzoek naar een kassa die je later altijd kunt uitbreiden of koppelen dan is ICRTouch Touchpoint de juiste kassa.

Touchkassa breedbeeld voordelig ICRTouch Touchpoint

Demonstratie

Heb je interesse? maar nog vragen of wil je even zien hoe onze kassa werkt? Neem contact op en we geven je een demonstratie. De functies die juist voor jouw bedrijf nodig zijn zullen we met je doornemen en werkend laten zien.

kassasystemen ICRTouch horeca en retail
budget kassa programmeren touch

Programmeren

Als je bij POS Specialist een kassa aankoopt zorgen wij ervoor dat je een compleet werkende kassa gaat ontvangen. Hiervoor lever je de nodige gegevens aan zoals bon teksten, producten en prijzen.

Hiermee kan je nieuwe kassa geprogrammeerd worden en is deze bij ontvangst helemaal klaar voor gebruik.

Installatie

Als je de kassa ontvangt kun je deze helemaal zelf installeren op je balie of bar. Koppel de kassa aan het internet voor een korte instructie online en je kunt aan de slag met je nieuwe kassa.

kassa budget horeca en retail
Online en telefonische helpdesk budget kassa

Helpdesk

Bij onze kassasoftware zit helpdesk inbegrepen, wij weten inmiddels dat je zeker wilt zijn van een werkend en juist kassasysteem. Hiervoor kun je altijd terecht bij de helpdesk van POS Specialist.

Compleet zonder financiële verrassingen.

Met een POS Specialist kassa van ICRTouch heb je een compleet kassasysteem. Rapportages, en makkelijk te beheren. Kom je er toch niet uit bel dan de helpdesk en wij helpen je weer opweg.

Wil je meer inzicht en ondersteuning dan is dat optioneel, maar je kassa werkt prima zonder.

budget kassa klant tevreden

Paul Huismans

Maand geleden een kassa besteld. Prima kassa die doet wat hij moet doen. Erg goed op weg geholpen en goede service ontvangen na installatie van Harry. 5 sterren mede voor de goede prijs kwaliteit verhouding bij Budget kassa.

kassa budget horeca en retail

Jan Willem

Wij zijn erg blij met de budgetkassa voor onze winkel. Zelf artikelen toevoegen en aanpassen was voor ons een must. Dit werkt zo eenvoudig ook onze zaterdag medewerkers kunnen nu de nieuwe producten snel in de kassa zetten, voor ons een verademing scheelt veel werk.

scan kassa budget goedkoop

Barend van Zwieten

Prima systeem met de online rapportage precies wat we nodig hebben.

Overtuigd? Start nu!

Kassa

Breedbeeld kassasysteem ICRTouch Touchpoint

€ 999,-

eenmalig

+ € 40,- per maand