Casio SE-S400 Programmeren

Je kunt het zelf

Casio SE-S400 reset en programmeren

Casio SE-S400 programmeren

Regelmatig krijg ik telefoon of e-mails binnen met vragen over de Casio SE-S400. Deze zijn vaak bij groothandels of online gekocht bij grote webshops waar veel producten worden aangeboden. Daar is helaas meestal geen kennis is over het product wat wordt aangeboden.

De meest voorkomende vragen zijn hoe deze kassa te programmeren, of er teksten op de bon kunnen worden gezet met product omschrijvingen en of de kassabon ook uitgeschakeld kan worden.

Tegenvallen

Dan blijkt bij de Casio SE-S400 dat het lastiger is dan verwacht om deze helemaal naar je zin te krijgen. BTW in te stellen of namen van omzetgroepen erin te zetten. Er wordt contact opgenomen met de leverancier die stuurt je naar de importeur van Casio…. helaas helpen die geen eind gebruikers en sturen je naar een Casio dealer. Die vragen voor het programmeren een uur tarief en voorrijkosten. Ook ik doe dat. Maar koop je de kassa bij POS Specialist dan kun je de kassa ook helemaal geprogrammeerd krijgen. Dan heb je geen ellende als de kassa geleerd is en kun je er gelijk mee aan de slag.

Casio SE-S400 zelf programmeren

Wil je je nieuwe kassa zelf programmeren en hiermee geld besparen? download onze zelf programmeer handleiding en software. Hiermee kun je in een paar eenvoudige stappen je kassa programmeren je ontvangt een handleiding, basis programma met alle nodige instellingen, programmeer software om je kassa met je Windows computer te programmeren. Je hebt alleen een SD kaart nodig.

Specialist

Vaak blijkt dat wanneer je deze kassa’s besteld bij een specialist op het gebied van afrekensystemen dat je niet veel meer betaald, maar wel met kundige specialisten te maken hebt. Hierbij kun je er vanuit gaan dat je de juiste oplossing aangeboden krijgt en ook ondersteuning waar nodig.

Ik heb een totaal oplossing

Programmeer software om je kassa zelf aan te passen.
Voorbereid programma met juiste BTW en print instellingen.
Toetsenbord lay-out in het Nederlands op maat voor de toetsen van de Casio SE-S400.
Back-up functionaliteit ingesteld. Als de SD in kassa blijft heb je alles altijd digitaal.
50+
Downloads
100%

Zelf beheren

100%
Succes gegarandeerd
Casio kassa SE-S400 klant
€ 39,-
€ 29,-

Casio SE-S400 zelf programmeren

Deze download bevat :

  • De instructie om de kassa te programmeren en gebruiken
  • Basis programma Casio SE-S400
  • Handleiding
  • Software om de kassa via een PC te programmeren (windows)
  • Nederlandstalig toetsenbord (zelf aan te passen)


* (SD kaart noodzakelijk)

Casio SE-S400 programmeren van hugten

Zonder deze download is het programmeren niet te doen. Bij vragen krijg je meteen de juiste persoon aan de telefoon die je kan helpen.
De vraag werd meteen beantwoord. Ik kan niet anders zeggen super service, zeer aan te bevelen.

Jos van Hugten - 16 mei 2019

Ben je in het bezit van een Casio SE-S400 en lukt het niet om deze zelf te programmeren, download dan onze handleiding, toetsenbord en programmeer software.

Met deze download zul je in een aantal eenvoudige stappen je kassa programmeren en snel kunnen gebruiken.

Voor velen blijkt het toch nog lastig om de Casio SE-S400 zelf te programmeren. Dit tegen de verwachtingen in, de kassa is bij veel groothandels te verkrijgen tegen scherpe prijzen. Grote tegenvaller is dat die leverancier niets weet van de kassa en het programmeren.

POS Specialist leverde de kassa met een programmering zoals gewenst en gaf ook bij aanschaf de beperkingen en mogelijkheden aan van de Casio SE-S400.

Om ondernemers te helpen die de kassa zelf willen programmeren of er niet uitkomen hebben wij een zeer eenvoudige instructie gemaakt waarmee je in enkele stappen de Casio SE-S400 kunt programmeren.

Naast het stappen plan en uitleg zit er programmeer software bij. Met deze Casio Windows software kun je eenvoudig met een SD kaart de Casio SE-S400 zelf programmeren en wijzigingen aanbrengen in bijvoorbeeld groepen, artikelen, logo tekst en BTW. Het basis programma mee geleverd in de download is compleet ingericht en heeft alle parameters juist staan voor bon afdruk, BTW en rapporten. Alleen nog je eigen logo tekst, groepen invoeren toetsenbord printen (excel) en je kunt met de Casio SE-S400 werken.

*(SD kaart en Windows zijn nodig)

Met deze tools kun je zelf je Casio SE-S400 programmeren!