Casio SE-S100 Programmeren

Je kunt het zelf

Casio kassa SE-S100 programmeren

Casio SE-S100 programmeren

Regelmatig krijg ik telefoon of e-mails binnen met vragen over de een van de meest eenvoudige kassa’s die we aanbieden de Casio SE-S100. Deze zijn vaak online gekocht bij grote webshops waar veel producten worden aangeboden maar waar geen kennis is over het product wat wordt aangeboden.

De meest voorkomende vragen zijn hoe deze kassa te programmeren, of er teksten op de bon kunnen worden gezet met product omschrijvingen en of de kassabon ook uitgeschakeld kan worden.


Voodelig


Ik adviseer mensen die goedkoop uit willen zijn met een kassa de Casio SE-S100 in plaats van de Casio SE-G1 hoewel deze iets minder goedkoop is. Zoals je hier kunt lezen valt de Casio Se-G1 nog wel eens tegen zodra deze in gebruik wordt genomen.

Grote voordelen die je krijgt door te kiezen voor de Casio SE-S100 zijn:

 • Bon kan uit en achteraf geprint worden.
 • De teksten kunnen vertaald worden
 • BTW in Nederlands op je bonnen
 • Helder display
 • SD kaart gebruik voor Back-up en opslaan rapportages
 • Elektronisch journaal dus alles is terug te vinden

Om een goede keuze voor een kassa te maken adviseer ik altijd om je goed te laten informeren voordat je een kassa aanschaft, ook als je dit via een webshop doet. Kijk of ze ook een programmeer service aanbieden, installatie op locatie en eventueel een helpdesk hebben. Bestel ook gelijk de juiste kassarollen mee deze worden vaak aangeboden bij de gewenste kassa.

Vraag naar de mogelijkheden en laat je adviseren. Je merkt dan snel genoeg of er kennis is van zaken zodat je ook na aanschaf bij  verkoper terecht kunt met vragen, onderhoud en/of service.


Casio SE-S100 zelf programmeren


Wil je je nieuwe kassa laten programmeren en de webwinkel bied dit niet aan of je hebt er bewust voor gekozen dit zelf te doen? Hou er dan rekening mee dat dit achteraf extra kosten met zich meebrengt zoals arbeid en voorrijden. Het is vele malen voordeliger om dit gelijk te laten doen door een professional bij het bestellen van de kassa. Als je een duidelijke programma opgave aanlevert ontvang je een compleet gebruiksklare kassa. Alles staat dan correct ingesteld zoals je logo, btw de omzetgroepen en het toetsenbord is al Nederlands.

Wil je de Casio SE-S100 programmeren download dan hier de handleiding of hier onze programmeer instructie, software, Nederlandstalig toetsenbord en eenvoudige korte handleiding. Succes met de Casio SE-S100 programmeren, mochten er aanvullende vragen zijn stel deze dan eenvoudig via het contactformulier.


Specialist


Vaak blijkt dat wanneer je deze kassa’s besteld bij een specialist op het gebied van afrekensystemen dat je niet veel meer betaald, maar wel met kundige specialisten te maken hebt. Hierbij kun je er vanuit gaan dat je de juiste oplossing aangeboden krijgt en ook ondersteuning waar nodig.

Ik heb een totaal oplossing

Programmeer software om je kassa zelf aan te passen.
Voorbereid programma met juiste BTW en print instellingen.
Toetsenbord lay-out in het Nederlands op maat voor de toetsen van de Casio SE-S100.
Back-up functionaliteit ingesteld. Als de SD in kassa blijft heb je alles altijd digitaal.
50+
Downloads
100%

Zelf beheren

100%
Succes gegarandeerd
Casio kassa SE-S100 programmeren
€ 39,-
€ 29,-

Casio SE-S100 zelf programmeren

Deze download bevat :

 • De instructie om de kassa te programmeren en gebruiken
 • Basis programma Casio SE-S100
 • Handleiding
 • Software om de kassa via een PC te programmeren (windows)
 • Nederlandstalig toetsenbord (zelf aan te passen)


* (SD kaart noodzakelijk)

Ben je in het bezit van een Casio SE-S100 en lukt het niet om deze zelf te programmeren, download dan onze handleiding, toetsenbord en programmeer software.

Met deze download zul je in een aantal eenvoudige stappen je kassa programmeren en snel kunnen gebruiken.

Voor veel ondernemers blijkt het toch nog lastig om de Casio SE-SE-S100 zelf te programmeren. Dit tegen de verwachtingen in de kassa is bij veel horeca leveranciers te verkrijgen tegen scherpe prijzen. Grote tegenvaller is dat die leverancier niets weet van de kassa en het programmeren.

POS Specialist levert de kassa met een programmering zoals gewenst en geeft ook bij aanschaf de beperkingen en mogelijkheden aan van de Casio SE-S100.

Om ondernemers te helpen die de kassa zelf willen programmeren of er niet uitkomen hebben wij een zeer eenvoudige instructie gemaakt waarmee je in enkele stappen de Casio SE-S100 kunt programmeren.

Naast het stappen plan en uitleg zit er programmeer software bij. Met deze Casio Windows software kun je eenvoudig met een SD kaart de Casio SE-S100 zelf programmeren en wijzigingen aanbrengen in bijvoorbeeld groepen, artikelen, logo tekst en BTW. Het basis programma mee gelevert in de download is compleet ingericht en heeft alle parameters juist staan voor bon afdruk, BTW en rapporten. Alleen nog je eigen logo tekst, groepen invoeren toetsenbord printen (excel) en je kunt met de Casio SE-S100 werken.

*(SD kaart en Windows zijn nodig)

Met deze tools kun je zelf je Casio SE-S100 programmeren!

Beoordelingen 

Tanja Kronenburg 18-11-2016

Hai,

Ik ben heel tevreden. Zou als ik jullie was, wat meer bekendheid geven aan dit product (dat het tevoorschijn komt als je een handleiding zoekt, of dat het standaard bij de kassa wordt verkocht ), Want het heeft me weken gekost voordat ik dit vond, en het scheelt me bergen met werk+ als je dit programma niet hebt, lukt het niet om de kassabon naar het Nederlands te zetten, ik had de kassa al bijna teruggestuurd….naar mijn leverancier dat was niet POS Specialist.

Gr, Tanja

Ed Je 09-09-2018

Dit is eigenlijk een noodzakelijk en gebruikersvriendelijk hulpmiddel voor het programmeren van de SE-S100. Ik mis wel een mogelijkheid om de data te kunnen exporteren of importeren, bijv. d.m.v. een .csv bestand. Dan is een koppeling naar andere systemen mogelijk. Zou die uitbreiding er zijn, dan was het perfect.

Wilma Verheij 08-12-2019

Een geweldige manier om de kassa snel en heel uitgebreid te programmeren. Zo gebruik je de kassa tenminste volledig alle mogelijkheden. Moet er niet aan denken om 2000 plu codes handmatig met eigen titel in de kassa te zetten. Nee, ik heb zeker geen spijt van de aankoop.
Jammer dat als ik zoek op kassa via internet dat jullie niet op de eerste pagina zijn te vinden. Ik denk dat je daar veel winst mee kunt behalen, vooral als je er direct bij ziet dat je een programma hebt om het te programmeren.

Leendert Klem 14-05-2020

Prima geholpen door Harry. Zowel op zijn bedrijf als aan de telefoon.

J. Stoel 30-02-2021

De software en handleiding zijn goed. Heb mijn kassa opnieuw kunnen installeren vanaf fabrieksinstellingen.
Wat niet voor duidelijk was voor mij, was wat de taxable tables waren: welke 6% en welke 21% was. Na een beetje neuzen in het menu ben ik hier wel uit gekomen, maar kan me voorstellen dat iemand dit lastig vind. Ook bij graphic logo moest ik zoeken om de tekst om te zetten naar graphic, uiteindelijk een vinkje omzetten in het menu.
Deze twee dingen kon ik niet terug vinden in de uitleg van Harry, maargoed ik vermoed dat als ik de volgende dag gebeld zou hebben Harry mij hierin geholpen had.

Hier een tevreden klant!